Cum iti alegi rujul in functie de nuanta tenului

Rujul este unul dintre cele mai tentante cosmetice pentru femei, insa, in acelasi timp reprezinta si o capcana. Culori care arata spectaculos in magazine pot arata de-a dreptul hidos pe buze, facand un contrast inestetic cu tonutile tenului. Asadar, cum il alegi pe cel perfect?
Cum iti alegi rujul in functie de nuanta tenului
Cum iti alegi rujul in functie de n uanta tenului

Rujul este unul dintre cele mai tentante cosmetice pentru femei, insa, in acelasi timp, reprezinta si o capcana. Culori care arata spectaculos in magazine pot arata de-a dreptul hidos pe buze, facand un contrast inestetic cu tonutile tenului. Asadar, cum alegi rujul perfect?

Daca ai tenul palid, incearca sa nu folosesti rujuril de nuante inchise sau prea stridente. Alege rujuri in nuante pastelate, precum un ruj portocaliu, roz, lila. Daca tenul tau are o tenta pamantie, galbuie, alege un ruj in nuante calde de rosu, ciocolatiu sau incearca un ruj nude, aflat in tendinte anul acesta.

 

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Jogging si discriminare
Jogging si discriminare
Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație