Cum deosebeşti sânii siliconaţi de cei naturali – VIDEO

Toţi bărbaţii sunt de acord: sânii sunt primul lucru la care se uită la o femeie. Dar ce ne facem cu silicoanele, domnilor? Pentru voi am pregătit un mini-ghid de recunoaştere a siliconatelor, astfel încât să nu vă treziţi că "scârţâie" ceva când vă e lumea mai dragă şi călcâiele mai aprinse după femeia visurilor.
24.05.2015
Cum deosebeşti sânii siliconaţi de cei naturali - VIDEO

Toţi bărbaţii sunt de acord: sânii sunt primul lucru la care se uită la o femeie. Dar ce ne facem cu silicoanele, domnilor? Pentru voi am pregătit un mini-ghid de recunoaştere a siliconatelor, astfel încât să nu vă treziţi că „scârţâie” ceva când vă e lumea mai dragă şi călcâiele mai aprinse după femeia visurilor.

Iată la ce trebuie să fiţi atenţi: 

În primul rând, ar trebui să vă atragă atenţia forma nenaturală a sânilor, adică să nu vă entuziasmeze dimensiunile perfect simetrice. Aşa cum nici un vagin nu este identic, nici sânii nu sunt la fel şi nu ar trebui să fie ca pictaţi. 

Apoi, dacă sânii sunt rigizi şi seamănă cu o minge de bowling, mai mică sau mai mare, ar trebui să vă puneţi câteva semne de întrebare. În mod normal, sânii, oricât de bine întreţinuţi ar fi şi oricât de mult sport ar face doamnele pentru a le păstra fermitatea, gravitaţia tot îşi va spune cuvântul la un moment dat asupra lor. 

Iar dacă sânii pe care aţi pus ochii par că sunt sculptaţi şi sunt excesiv de fermi, iarăşi există riscul de „silicon la orizont”. Sânii conţin în mare parte grăsime, nu masă musculară, motiv pentru care nu au cum să fie atât de fermi. 

Şi ultimul, dar nu cel din urmă sfat: dacă distanţa dintre sâni e foarte mică e foarte probabil ca posesoarea să fi apelat la mâna pricepută a chirurgului estetician.

Mai jos aveţi şi un VIDEO în care sunt explicate mult mai bine diferenţele dintre sânii siliconaţi şi cei naturali.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee