Cu sau fara Elan, Mihaela merge mai departe

Mihaela Radulescu are incredere in fortele proprii si in feminitatea ei si nu se lasa doborata nici de divortul de Elan Schwartzenberg, omul langa care a trait 10 ani.
  • Publicat:
Cu sau fara Elan, Mihaela merge mai departe
Cu sau fara Elan, Mihaela merge mai departe

Mihaela Radulescu are incredere in fortele proprii si in feminitatea ei si nu se lasa doborata nici de divortul de Elan Schwartzenberg, omul langa care a trait 10 ani.

O persoana puternica si mediatizata ce apare constat pe copertile tuturor publicatiilor media si nu numai isi va afisa foarte rar trairile din planul personal si intim. Fiecare este om la randul lui si fiecare trece prin ciclurile obisnuite ale vietii. Nu omul in cauza, ci presa face cunoscute intimitatile lor familiale.

De curand a declarat pentru cotidianul Jurnalul National, ca isi cunoaste foarte bine valoarea si ca nu se lasa descurajata de nimic din viata ei. Dupa trei casnicii si trei divorturi, Mihaela Radulescu referindu-se la o posibila relatie, declara: "Normal ca voi avea! Uita-te la mine cum arat. Nu ar fi pacat sa traiesc singura?".

Mihaela Radulescu se declara constienta de faptul ca in urma divortului de Elan, presa o va cupla cu unul si cu altul, asa cum se intampla si altor vedete autohtone. Aceasta continua: "Sigur ca or sa ma gaseasca cu unul si cu altul la masa si vor incerca sa ma cupleze cu unul sau cu altul. O sa am grija sa nu ma vada pupandu-ma, facand sex pe gaura cheii", a spus diva.

Mihaela Radulescu are destula experienta de viata cat sa stie cum stau treburile in media, mai ales ca tot de acolo vine. Nici pana in prezent nu am vazut-o facand lucruri care sa o puna intr-o lumina nefasta sau sa o coboare de pe podiumul celebritatii. Presa de scandal ridica sau denigreaza persoanele din showbizz (ok… unele dau si motive!).

Nu spunem ca din ce apare in presa stim si cine canta in casa la ei, insa unde Mihaela este o femeie din media si mai accesibila probabil din aceasta cauza interviurile sunt realizate cu ea, despre divort, dar totusi cateva vorbe si din partea sotului Elan. Ce se cunoaste este faptul ca divortul dintre soti a fost de comun acord.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân