Cine-i salvează pe eroi? Piesă-omagiu semnată Smiley şi Cabron, pentru medici, poliţişti, pompieri şi toţi cei implicaţi în lupta împotriva COVID-19

Ministerul Afacerilor Interne a refăcut videoclipul piesei „Cine-i salvează pe eroi” pentru a aduce un omagiu eroilor din linia întâi împotriva COVID-19.
Cine-i salvează pe eroi? Piesă-omagiu semnată Smiley şi Cabron, pentru medici, poliţişti, pompieri şi toţi cei implicaţi în lupta împotriva COVID-19

Artiştii Smiley şi Cabron au lansat piesa „Cine-i salvează pe eroi”, în care îi omagiază pe medicii, poliţiştii, pompierii şi pe toţi cei implicaţi în lupta împotriva COVID-19. În videoclip apar, pe lângă toţi eroii din linia întâi, nume importante, precum Simona Halep, Nadia Comăneci, Ianis Hagi, medicul Radu Zamfir, actriţa Maia Morgenstern, actorul Horaţiu Mălăele, dar şi Bogdan Anicescu, interpretul de limbaj mimico-gestual care apare în conferinţele Grupului de Comunicare Strategică.

Videoclipul a fost lansat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne şi se încheie cu un mesaj citit de actorul Victor Rebengiuc:

„Vouă, celor din Linia Întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie,
Vă mulţumim!”

„Piesa nu a fost scrisă pentru această situaţie, dar am decis să o lansez acum pentru că am simţit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susţinem. Fiecare putem fi eroi sau cei care aşteaptă ceva de la eroi. Şi acum suntem toţi şi una, şi alta. Acţiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalţi”, a declarat Smiley pentru Digi24.

„Cu toţii am avut în viaţă acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit şi ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ţi-ai dorit să îi mulţumeşti, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulţumi Eroului. Pentru a mulţumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el” – scrie Smiley pe canalul său de YouTube, la descrierea piesei „Cine-i salvează pe eroi?” în varianta originală.