Ce se întâmplă acum cu Alexandru, polițistul din Botoșani care a fost lovit de o mașină. Este în stare gravă și are nevoie de sânge

El se afla în misiune când a fost lovit în plin de un autovehicul.
  • Publicat:
Ce se întâmplă acum cu Alexandru, polițistul din Botoșani care a fost lovit de o mașină. Este în stare gravă și are nevoie de sânge

Alexandru, polițistul din Botoșani care a fost lovit de o mașină, se zbate între viață și moarte, pe un pat de spital. Bărbatul este în stare gravă și are nevoie urgentă de transfuzii de sânge. Cei care vor să doneze o pot face la Spitalul Floreasca din București.

Polițistul din Botoșani, accidentat de o mașină în trafic are nevoie de sânge

Apar noi informații despre Alexandru, poliţistul rutier din Botoşani accidentat la sfârşitul săptămânii trecute de o maşină. El se afla în misiune și făcea semn unui alt şofer să oprească pe dreapta.

„În momentul în care a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, acesta a redus viteza pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto, care l-a acroșat pe polițist, care purta uniformă, cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere”, transmite IPJ Botoşani.

Citește și: Destin tragic pentru un polițist! A decedat la propria petrecere de logodnă, după ce a căzut și și-a tăiat artera carotidă

Se ia în calcul transferul lui la Viena

După ce a fost lovit, el a fost transportat de urgență la spitalul județean Botoșani. Ulterior, Alexandru Rățoi a fost transferat la București. Din păcate, leziunile suferite îi pun viața în pericol, așa că familia ia în calcul transferul lui la Viena. Alexandru ar avea și un edem cerebral.

Alexandru, colegul nostru de doar 24 de ani, a fost rănit grav în timpul serviciului. Vineri, 29 martie, acesta se afla pe DE 58, la ieşirea din oraşul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar alt auto, care se angajase în depăşire, l-a lovit în plin şi l-a proiectat în şanţul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanţă. Alexandru are fracturi şi leziuni la nivelul capului, iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti.”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Sursa foto: Botoșani News

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân