Care este atmosfera și ce le așteaptă pe mămici la Ediția de toamnă Baby Boom Show 2023

Ce se întâmplă, Doctore? a fost prezent la ediția de toamnă Baby Boom Show 2023, unicul târg pentru viitoare mămici, mămici și copii.
  • Publicat:

Ce se întâmplă, Doctore? a fost prezent la ediția de toamnă Baby Boom Show 2023, unicul târg pentru viitoare mămici, mămici și copii, care are loc la Romexpo – Pavilionul Central, în perioada 19-22 octombrie 2023, orele 10:00-19:00.

Timp de patru zile, peste 300 de branduri sunt prezente cu promoţii exclusive, special concepute pentru acest eveniment de amploare pentru mămici și copii.

La Baby Boom Show, vizitatorii găsesc cele mai bune oferte de pe piaţă, de la cele mai cunoscute firme din domeniu, valabile doar în cele patru zile ale târgului. Reduceri substanţiale la pachete de naştere, cărucioare, scaune de maşină, servicii medicale, haine pentru copii plus multe altele, necesare părinţilor sau celor care se pregătesc de venirea pe lume a unui copil.

Pe lângă ofertele anunţate de către firmele expozante, un alt punct de interes este secţiunea de Baby Tech. Vizitatorii pot găsi aici gadgeturi revoluţionare şi produse inovatoare care fac mult mai uşoară creşterea unui nou-născut, foarte utile părinţilor atât în alimentaţia, transportul, dar și când vine vorba despre siguranţa celor mici.

Zona tombolelor reprezintă o atracţie în plus pentru vizitatorii Baby Boom Show. O mulţime de premii interesante sunt puse la dispoziţie de firmele care organizează tombolele: O naştere gratuită, pachet complet recoltare, scoică auto, cărucior 3 în 1, scaune auto, jucării, plus multe alte premii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult