Povestea frumuseții, în cadrul unei noi clinici de chirurgie estetică și remodelare corporală

Dr. Dana Miricioiu, medic specialist chirurgie plastică, a dezvăluit povestea frumuseții, în cadrul unei noi clinici de chirurgie estetică și de remodelare corporală.
  • Publicat:

Dr. Dana Miricioiu, medic specialist chirurgie plastică, a dezvăluit povestea frumuseții, în cadrul unei noi clinici de chirurgie estetică și de remodelare corporală, Clinica Herăstrău (Sos. Nordului, nr. 58). Echipa „Ce se întâmplă, Doctore?” a fost prezentă pentru a descoperi în premieră detalii despre cele mai noi intervenții estetice, dar și despre serviciile medicale integrate, în cea mai nouă locație semnată Dr. Dana Miricioiu.

Întrebată ce servicii se regăsesc în noua locație, Dr. Dana Miricioiu, medic specialist chirurgie plastică ne-a spus că „o să găsim tot ce înseamnă intervenții chirurgicale, pornind de la simplele injectări, la tratamente laser și la intervenții chirurgicale cu anestezie locală, dar aici ne-am axat în principal pe remodelarea corporală. Dorim să abordăm acest concept în mod unitar pornind de la intervenții chirurgicale laser care sunt cele care aduc cel mai mare beneficiu pacientului pentru că se fac doar cu anestezie locală.

Ele nu suportă niciun fel de durere, nici în timpul intervenției, nici după intervenție, se strânge pielea foarte bine cu laser, dar și la celelalte proceduri de remodelare, tratamente cu radiofrecvență, cu microneedling și ajungem până la nutriție”.

Sezonul rece este momentul ideal în care să ne pregătim corpul pentru vară. Pentru că noua locație dispune de un showroom destinat procesului de slăbire și nutriției, iar multe persoane își arată tot mai mult interesul pentru dietele slab calorice.

„Dietele slab calorice, cum este dieta pe care noi o promovăm, dieta very low calorie, sunt extrem de bine cercetate, iar dieta pe care o avem aici și o recomandăm pacienților este o dietă care are o istorie de 42 de ani și are peste 40 de studii științifice realizate de institutele de metabolism și boli de nutriție. Nu este o dietă oarecare, ci o dietă realizată de medici și s-a constatat că este o dietă care reechilibrează organismul și îi da restart, pentru că ea conține absolut toți nutrienții necesari”, a spus Dr. Dana Miricioiu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult