Britney Spears: „Viata mea e ca o inchisoare”

Dupa o perioada extrem de tulbure, diva pop Britney Spears pare sa isi revina, atat pe plan personal, cat si artistic.
  • Publicat:
Britney Spears: „Viata mea e ca o inchisoare”
Britney Spears: „Viata mea e ca o inchisoare”

Dupa o perioada extrem de tulbure, diva pop Britney Spears pare sa isi revina, atat pe plan personal, cat si artistic. Britney a reusit sa reapara pe scena, a lansat un videoclip foarte provocator, la piesa „Womanizer”, iar peste cateva zile va scoate pe piata si un album nou, „Circus”. Totusi, lucrurile nu sunt asa de roz cum par.

Daca ne gandim ca in urma cu cateva luni printesa decazuta se radea in cap in fata fotografilor, trebuie sa recunoastem ca noua ei imagine, apropiata de cea din „tinerete”, este una minunata. Cu toate ca este mai mult decat vizibil faptul ca Britney a fost „retusata” bine in Photoshop, in fotografiile ce insotesc albumul „Circus”.

Britney insasi recunoaste ca totul este fals si a declarat pentru cotidianul britanic The Sun ca „noua ei viata este mai rea decat inchisoarea”. Ea a declarat ca stilul ei de viata este controlat foarte strict si s-a plans ca, in consecinta, nu mai simte deloc pasiune pentru ceea ce face.

„Am zile chiar bune, apoi am zile rele. Chiar si cand esti la inchisoare stii ca va veni vremea sa iesi. Dar in situatia mea, nu se termina niciodata”, a izbucnit artista.

Britney este convinsa ca plateste acum pentru greselile facute in trecut, cand a pierdut custodia fiilor sai si a avut acea criza celebra, urmata de taierea parului. Imaginea ei a avut foarte mult de suferit dupa aceste episoade, care au fost completate de internarile sale dese si de stilul de viata haotic.

In prezent, Spears lupta pentru refacerea imaginii pierdute, iar averea sa este controlata, inca, de tatal sau, la ordinul tribunalului. „Cred ca totul este prea controlat. Daca nu as avea atatea restrictii m-as simti atat de eliberata. Cand le spun cum ma simt, parca ma aud, dar nu ma asculta”, s-a plans Britney, potrivit The Sun.

„Daca faci ceva rau in cariera, poti sa mergi mai departe, dar eu trebuie sa platesc mult timp. Nu am vrut niciodata sa devin unul dintre acei oameni prizonieri. Intotdeauna am vrut sa ma simt libera”, a adaugat artista.

Urmareste filmul saptamanii recomandat de CSID: "Cum sa ramai fara prieteni"

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”