Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.
Boli la conserva
Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.

Acest compus chimic este asociat cu un risc ridicat de declansare a cancerelor hormono-dependente, iar printre acestea se numara cel mamar si cel la prostata.

Cercetarea spune ca persoanele care consuma timp de 5 zile consecutiv supa din conserva prezinta in urina un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decat cel existent in organismul consumatorilor de supa proaspata.
 

Simfonia Oh!
Simfonia Oh!
Recomandări:
Cele 7 simptome ale cancerului ovarian care ar trebui să le trimită pe femei la doctor
Cele 7 simptome ale cancerului ovarian care ar trebui să le trimită pe femei la doctor
Cum se schimbă viața părinților cu copii cu hemofilie?
Cum se schimbă viața părinților cu copii cu hemofilie?