Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.
29.12.2011
Boli la conserva
Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.

Acest compus chimic este asociat cu un risc ridicat de declansare a cancerelor hormono-dependente, iar printre acestea se numara cel mamar si cel la prostata.

Cercetarea spune ca persoanele care consuma timp de 5 zile consecutiv supa din conserva prezinta in urina un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decat cel existent in organismul consumatorilor de supa proaspata.
 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Simfonia Oh!
Simfonia Oh!
Recomandare video
Ce este glicemia normală? Explică pe scurt dr. Mihaela Posea!