Bătaia NU e ruptă din Rai!

Părinţii îşi lovesc copiii mult mai des decât recunosc acest lucru, iar "corecţia" aplicată celor mici nu le îmbunătăţeşte comportamentul, au constatat cercetătorii americani de la Southern Methodist University din Dallas.
27.05.2014
Bătaia NU e ruptă din Rai!

Părinţii îşi lovesc copiii mult mai des decât recunosc acest lucru, iar „corecţia” aplicată celor mici nu le îmbunătăţeşte comportamentul, au constatat cercetătorii americani de la Southern Methodist University din Dallas.

Ei au ajuns la concluzia că lovirea copiilor, ca metodă de corecţie, este surprinzător de frecventă şi au arătat că nu rezolvă deloc problema de comportament pentru care au fost pedepsiţi şi că majoritatea copiilor încep să se poarte exact la fel după aproximativ 10 minute.

Un studiu separat, efectuat la Columbia University din New York, a arătat că acei copii care sunt loviţi la vârsta de cinci ani de părinţii lor au o probabilitate mai mare de a deveni agresivi şi de a încălca regulile în timpul şcolii primare.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Spune adio bărbiei duble!
Spune adio bărbiei duble!
Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador