Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de lux din Turcia. Mama e disperată: Îi e frică și să doarmă sau să mănânce

S-a îmbolnăvit după ce a petrecut câteva zile la un resort din Turcia.
  • Publicat:
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de lux din Turcia. Mama e disperată: Îi e frică și să doarmă sau să mănânce

O mamă a dezvăluit că băiatul ei, în vârstă de opt ani, s-a îmbolnăvit grav, după ce a mâncat ouă într-un resort de lux din Antalya, Turcia. Viața lor s-a schimbat radical! Iată declarațiile șocante ale femeii. 

Băiatul s-a îmbolnăvit în timpul vacanței din Turcia

Natalie Parr, în vârstă de 36 de ani, a mărturisit că fiul ei Jaxon Bentley s-a îmbolnăvit grav, după ce a luat salmonella într-un resort din Turcia. Familia a petrecut o săptămână la hotelul Eftalia Ocean, din Antalya, dar la trei zile de la începerea vacanței, băiatul a fost dus de urgență la o clinică cu crampe stomacale, diaree și temperatură mare.

S-a infectat cu salmonella

În cele din urmă, familia băiatului a reușit să se întoarcă înapoi în Marea Britanie. Jaxon Bentley a fost dus imediat la spital. Acolo, medicii i-au spus mamei sale că băiatul are insuficiență renală și salmonella B, care poate duce la deces și leziuni cerebrale grave.

Deși au trecut șase luni de atunci, fiul lui Natalie Parr se simte în continuare rău și nu poate duce o viață normală.

„Jaxon s-a întors acasă și, deși am încercat să ne întoarcem la o viață normală, nu am ajuns încă acolo. Încă nu poate mânca fără să îl doară. Un băiat odinioară plin de viață, care a plecat în vacanță în Turcia nu mai e nimic din ceea ce a fost înainte și schimbarea este pur și simplu sfâșietoare. Fiul meu a fost înlocuit de un băiat liniștit, smerit, încă traumatizat de experiență, îi este frică să doarmă, precum și să mănânce.

Gândul că orice altă familie trece prin asta este prea mult, așa că știam că trebuie să vorbim despre asta. Dacă putem ajuta să îi împiedicăm pe alții să treacă prin iadul prin care trecem, asta va fi un oarecare confort. Pentru noi, tot ce ne dorim cu adevărat este ca băiatul care a plecat în vacanță să se întoarcă la noi”, a declarat mama lui.

Citește și: Selah s-a născut cu o malformație gravă a inimii. La un an de la operație, fetița din Arad este un copil sănătos și vesel care abia așteaptă să i se nască frățiorul

Te simți neajutorat când nu poți face nimic pentru propriul tău copil”

În prezent, băiatul este sub supravegherea medicilor și urmează un tratament.

„S-a îmbolnăvit atât de tare, atât de repede, încât am știut că este mai mult decât o durere tipică de stomac. A fost înfricoșător să trebuiască să-l văd la spital și a fost îngrozitor să vezi prin ce trece și să-l vezi devenind vizibil mai slab în fața ochilor noștri. Știam că trebuie să încercăm să-l ducem la un spital acasă, dacă se poate, iar zborul spre casă a fost o chestie de coșmar.

„Era atât de vizibil bolnav și suferea, încât pasagerii din avion plângeau văzându-l în acea stare. Nu s-ar crede că cineva ar putea fi atât de bolnav de o boală gastrică sau că efectele ar putea fi atât de grave. Te simți atât de neajutorat când nu poți face nimic pentru propriul tău copil și mi-aș fi dorit să mă fi îmbolnăvit eu în locul lui. Scanările creierului și temerile medicilor ne-au lăsat îngroziți, dar din fericire pare că decizia de a-l pune pe antibiotice direct poate să fi împiedicat ca starea lui să se înrăutățească”, a mai adăugat mama lui Jaxon, Natalie, notează Mirror.co.uk.

Citește și: Băiețel de un an și jumătate, mort la scurt timp după ce medicii l-au consultat și l-au trimis acasă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân