Andreea Esca, în turneu de promovare a cărţii „Ce-am făcut când am tăcut”, la Braşov, Sibiu şi Cluj

Vedeta TV Andreea Esca, autoarea volumului "Ce-am făcut când am tăcut", apărut recent la editura Humanitas, va susţine un turneu de promovare a cărţii, iar primele oraşe în care aceasta se va întâlni cu fanii sunt Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
04.06.2014
Andreea Esca, în turneu de promovare a cărţii

Vedeta TV Andreea Esca, autoarea volumului „Ce-am făcut când am tăcut”, apărut recent la editura Humanitas, va susţine un turneu de promovare a cărţii, iar primele oraşe în care aceasta se va întâlni cu fanii sunt Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, Andreea Esca se va întâlni cu cititorii din Braşov, la Librăria Humanitas, iar, de la ora 17.00, vedeta va fi prezentă la Librăria Humanitas din Sibiu.

Turneul de promovare a volumului „Ce-am făcut când am tăcut” continuă duminică, Andreea Esca urmând să se întâlnească cu cititorii din Cluj-Napoca, de la ora 14.00, la Librăria Humanitas.

Volumul „Ce-am făcut când am tăcut” a apărut la editura Humanitas şi a fost lansat la Salonul Internaţional de Carte Bookfest din Bucureşti, desfăşurat în perioada 28 mai – 1 iunie, la Romexpo.

La evenimentul de lansare a volumului, Andreea Esca a declarat că această carte a fost scrisă pentru a fi lansată în mai, deoarece în această lună s-au împlinit 10 ani de când a fost înfiinţată revista The One, în care au apărut foarte multe dintre textele reunite în volumul „Ce-am făcut când am tăcut”.

„Îmi plac poveştile adunate sub acelaşi «acoperiş»… ca să le citesc pe nerăsuflate. Aşa că am ales pentru această carte mult din ceea ce am scris în revista The One, dar şi alte întâmplări despre care n-am avut vreme să vă povestesc. Şi eu am descoperit, de exemplu, ce scria Tudor Chirilă pe blogul său cumpărându-i cartea în care adunase toate postările, pentru că nu am răbdare să urmăresc constant un blog, dar citesc cărţi. Aşa că m-am gândit că vreau să le spun poveştile mele şi celor care nu citesc revista număr de număr sau acelora care nu sunt pasionaţi de reviste glossy”, a declarat Andreea Esca despre volumul „Ce-am făcut când am tăcut”.

Scriitorul Radu Paraschivescu consideră că volumul „Ce-am făcut când am tăcut” reprezintă „un autoportret din cuvinte” al Andreei Esca.

„«Ce-am făcut când am tăcut» e un portret atipic, şi asta nu doar fiindcă frazele ţin loc de culori. E atipic şi fiindcă Andreea Esca nu-şi falsifică amintirile şi viaţa. E sinceră, cordială, sensibilă. Preferă să fie autentică în loc să-şi dea cu fard pe viaţă. Îşi păstrează anumite candori şi nu se sustrage nostalgiilor. Scrie neîmpovărată de propriul brand, ci înveselită de gândul că le poate spune şi altora poveşti despre copilărie, adolescenţă şi prima iubire”, susţine Radu Paraschivescu.

La rândul său, Cristian Tudor Popescu a declarat: „Andreea Esca este ştirea României. Sunt generaţii care au crescut cu ea în minte, pe ecranul Pro TV. Însă o jurnalistă de ştiri profesionistă nu le vorbeşte oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de ataşantă, trebuie să rămână şi impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip şi voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită ştiri despre ea şi despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea păşeşte dincoace de ecran, printre noi”.

Cel mai nou articol Video:
Teodora Bahnă, psiholog: cum ne dăm seama că suferim de stres cronic