Adele lasă deoparte muzica pentru a scrie o carte pentru copii

Adele a fost contactată de editura Puffin Books - parte a Penguin Books -, care i-a cerut cântăreţei britanice să scrie o carte pentru copii care să fie uşor de citit, să includă imagini simple şi să aibă o poveste inspirată de maternitate, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Adele lasă deoparte muzica pentru a scrie o carte pentru copii

Adele a fost contactată de editura Puffin Books – parte a Penguin Books -, care i-a cerut cântăreţei britanice să scrie o carte pentru copii care să fie uşor de citit, să includă imagini simple şi să aibă o poveste inspirată de maternitate, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Reprezentanţii editurii sunt convinşi că această carte ar putea avea acelaşi succes ca seria „Harry Potter”, scrisă de J. K. Rowling.

Cântăreaţa, în vârstă de 25 de ani, care are un fiu în vârstă de 10 luni, Angelo, cu partenerul său de viaţă, Simon Konecki, s-a arătat foarte încântată de acest proiect.

O sursă apropiată artistei a declarat pentru Daily Star: ”Adele este încântată de idee. Nu va dezvălui nimic prea personal, pentru că nu este stilul ei. Dar cartea ar putea deveni o amintire a primelor zile de după ce a devenit mamă şi, de asemenea, ceva ce ar putea fi dedicat fiului ei. Toată lumea este foarte încântată”.

Adele se alătură astfel unei serii de mari nume din showbiz care s-au lansat în universul editorial dedicat copiilor – Madonna, Ricky Gervais şi David Walliams scriind şi ei astfel de cărţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”