Adela Popescu a avut #curaj pentru un tatuaj!

Adela vrea sa elimine, cu #curaj, toate fricile din existenta sa!
10.06.2015
Adela Popescu a avut #curaj pentru un tatuaj!

“Curaj”, videoclip-ul solo al Adelei Popescu, pe care fanii il vor putea vedea curand (https://www.youtube.com/watch?v=LLTH9BAZTEk), a determinat-o pe artista sa ia o hotarare radicala si in ce priveste viata ei din afara scenei.

Adela vrea sa elimine, cu #curaj, toate fricile din existenta sa!

“Nu mai vreau să îmi fie frică!!! De nimic şi nimeni. Frica întunecă judecaţi, fură bucurii, ştirbeşte ani… Vreau să fiu liberă şi singurele lucruri de care să îmi fie frică să fie propriile-mi decizii. Şi ca să lucrez aplicat, m-am pus pe făcut o listă cu toate fricile. S-au adunat câteva. Vreau ca în fiecare zi să tai de pe listă o frică”, a explicat artista.

Asadar, dupa ce si-a depasit frica de a sta sub apa, Adela a trecut la urmatoarea frica de pe lista – aceea de a-si face un tatuaj.

“Îmi plac tatuajele. Îmi place să le văd la Radu, îmi plac femeile ‘sălbatice’, cu un braţ tatuat, părul aranjat neglijent, cu geacă de motor aruncată peste o rochiţă scurtă albă de in şi cu vreo doi copii blonzi. Unul în braţe şi altul de mână. Şi ştiţi de ce îmi plac femeile tatuate? Pentru că nu le-a fost frică!”. Adela Popescu a reusit sa-si infranga si aceasta frica si acum poarta cu mandrie, la incheietura, un tatuaj cu simbolul infinitului. Acesta nu este doar un simplu tatuaj, ci este vorba despre “Curajul de a face exact ceea ce-mi doresc!”, explica Adela pe blogul ei.

Performantele sportivilor paralimpici, care, în ciuda dizabilităţilor, nu numai ca duc o viaţă normala, dar, prin faptul ca isi infrang zi de zi limitele, dau tuturor o lectie de curaj, i-a inspirat Adelei piesa “Curaj”, interpretată împreună cu Sorana. “Piesa are un mesaj motivaţional, optimist, menit să ne facă să realizăm cât suntem de norocoşi. Chiar dacă uneori întâmpinăm probleme, dacă avem curaj, apar minunile”, a explicat Adela mesajul videoclipului regizat de Bogdan Păun şi Alex Mureşan.

Exemplul sportivilor paralimpici se pare ca a inspirat-o pe Adela nu numai pe plan profesional, ci si pe plan personal. Artista este hotarata sa continue lupta cu propriile limitari date de diverse temeri, pana cand va fi libera de orice frica si va putea afirma cu tarie #amcuraj: “Zilele urmatoare voi continua seria de experimente. Ziua si frica. Sau mai bine zis: ziua si curajul!”, marturiseste Adela Popescu pe blogul ei, www.adelapopescu.eu .

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează