Actriţa Elle Fanning, noua muză L’Oréal Paris!

In primul sau rol ca ambasador al brandului, Elle Fanning se va alatura familiei de actrite L'Oréal Paris la cel de-al saptezecelea Festival de la Cannes, cand L'Oréal Paris aniverseaza 20 de ani ca partener oficial de beauty.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Nascuta pentru cinema, Elle Fanning a crescut pe ecrane si a uimit publicul, castigand Hollywoodul cu talentul si frumusetea sa. La 19 ani, Elle este o actrita innascuta. De la primul sau rol la varsta de numai 2 ani, aceasta s-a maturizat in fata camerelor, devenind una dintre cele mai desavarsite tinere vedete. Aparand in numarul din 2017 al Vanity Fair Hollywood, „un vis incredibil” a devenit realitate, locul lui Elle fiind acum printre vedetele Hollywoodului.

Chiar si cu aceasta crestere de neoprit, ea si-a pastrat cu succes o nota de mister fata de viata sa personala.

Cine este Elle Fanning 

Cu o varietate incredibila de roluri la varsta de 19 ani, Elle a dovedit ca talentul sau depaseste limitele unei singure categorii de film. O poate juca pe clasica Frumoasa Adormita in blockbusterul Maleficent alaturi de Angelina Jolie; poate lua rolul de tanara travestita alaturi de Susan Sarandon, in filmul 3 Generations; sau sa treaca la thrillerul SF Super 8 regizat de J. J. Abrams.

La Cannes 2016, Elle a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din lume in The Neon Demon.

Galerie foto

vezi galeria
9 foto

In afara filmarilor, in industria de beauty, potentialul sau este la fel de mare. Cu pielea ca de portelan ce straluceste, aceasta este potrivita ca model pentru lookul natural de „no makeup makeup”, dar nu va lasati pacaliti de aspectul sau fragil, isi poate
transforma lookul de la Hollywood clasic la ceva experimental: machiaj in nuantele curcubeului, glitter pe fata sau par roz, ca sa amintim numai cateva aparitii.

Ca o adevarata muza a modei, Elle a fost imagine a multor campanii si si-a sustinut frecvent designerii favoriti din primul rand in cadrul fashion weekurilor.

Elle Fanning la Cannes 2017, a XX-a „Canniversare” L’Oréal Paris

In primul sau rol ca ambasador al brandului, Elle Fanning se va alatura familiei de actrite L’Oréal Paris la cel de-al saptezecelea Festival de la Cannes, cand L’Oréal Paris aniverseaza 20 de ani ca partener oficial de beauty.

„Este o onoare sa o invit pe Elle Fanning in L’Oréal Paris chiar la timp pentru a sarbatori 20 de ani de parteneriat de beauty la Festivalul de la Cannes. Elle este o alegere fireasca pentru brand deoarece evidentiaza dedicarea noastra pentru frumusete si pentru cinema. Intr-adevar, ea este reprezentanta noii generatii in calitate de actrita desavarsita, dar si ca muza pentru makeup artisti. Sunt convins ca vom avea o colaborare reusita impreuna”, a declarat Pierre Emmanuel ANGELOGLOU, L’Oréal Paris Global President

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: