Actriță decedată după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. I-au spus că suferă de anxietate, dar realitatea era alta

Tânără actriță din UK, decedată după un diagnostic greșit.
  • Publicat:

O actriță din UK a murit la vârsta de 30 de ani, după ce un medic i-a pus un diagnostic greșit. Aceasta fusese diagnosticată pentru COVID și anxietate, dar în realitatea avea un cheag de sânge. 

A murit după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

Emily Chesterton, o tânără actriță din UK, s-a stins din viață la doar 30 de ani, în urma unui stop cardiac. Aceasta a mers de două ori la medic, pentru că avea dificultăți de respirație și dureri de gambe. Emily a crezut că a mers la un specialist, dar cel care a consultat-o era, de fapt, un medic de familie fără nicio calificare, scrie People.com. 

Simptomele ei arătau că avea un cheag de sânge

„Toți pacienții ar trebui să aibă dreptul să știe cine îi tratează și să aibă posibilitatea de a alege să consulte un medic complet calificat. Acesta este cel mai mare regret al vieții mele. Sfatul meu pentru oricine este să întrebi mereu cu cine urmează să te vezi”, a declarat mama lui Emily, Marion.

Citește și: „Vom avea grijă de băiatul tău”. O tânără mămică a decedat la scurt timp după ce a născut. Ce s-a întâmplat cu ea

De asemenea, durerea de gambe a lui Emily a fost diagnosticată greșit ca o entorsă. Dificultățile ei de respirație au fost confundate cu urmele lăsate de infecția cu COVID. Drept urmare, doctorul i-a prescris medicamentele greșite.

A dezvoltat o embolie pulmonară

Emily Chesterton a decedat după ce a dezvoltat o embolie pulmonară. În urma anchetei s-a constatat că medicul care a consultat-o pe femeie ar fi trebuit să o trimită de urgență la spital. Dacă ar fi fost tratată corespunzător, tânăra avea șanse mari să supraviețuiască.

Sursa foto: Facebook Emily Chesterton

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân