7.500 de spectatori la concertul lui Carrera

Aproximativ 7.500 de pectatori au luat parte, duminica seara, la concertul sustinut de tenorul Joe Carrera pe strandul Tineretului din Timisoara.
  • Publicat:
7.500 de spectatori la concertul lui Carrera
7.500 de spectatori la concertul lui Carrera

Aproximativ 7.500 de spectatori au luat parte, duminica seara, la concertul sustinut de tenorul Joe Carrera pe strandul Tineretului din Timisoara.

Concertul programat pentru ora 20.00 a inceput cu aproape o ora intarziere pentru ca pectatorii au avut voie a intre in incinta strandului abia la ora 19.30, iar din cauza multimii evenimentul a inceput mai tarziu. Tenorul le-a avut alaturi pescena pe sopranele abina Puertola si Alexandra Coman, precum si pe nepotul sau, Joe Carrera David Gimenez, care a fot dirijorul spectacolului.

Un moment deoebit al concertului a fot acela cand primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a inmanat lui Carrera placheta de argint a orasului, in lemn de onoare pentru ca a concertat la Timisoara.
Tenorul a mai primit un dar si de la invitatii ai speciali, inalte oficialitati ale ordinului Cavalerilor de Malta.

Printre acestia s-a aflat si basistul Joey DeMaio, fondatorul trupei rock Manowar, care a deci a vina la Timisoara pecial pentru a participa la acet concert. Joey DeMaio i-a avut alaturi de el si pe primul-ministru al Ordinului, Sir George Popper, precum si alte inalte oficialitati ale ordinului cavalerec. Spectatorii s-au declarat incantati de concert, care a durat pana aproape de miezul noptii si a avut doua parti.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”