Kangoo Jumps cu Annes: cântăreaţa face 10 ore de sport pe săptămână

De curând, şi-a lansat un nou single, iar şedinţa foto pentru promovare a fost realizată acolo unde merge frecvent să facă mişcare: la un centru de echitaţie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Kangoo Jumps cu Annes: cântăreaţa face 10 ore de sport pe săptămână
Kangoo Jumps cu Annes: cântăreaţa face 10 ore de sport pe săptămână

De curând, şi-a lansat un nou single, iar şedinţa foto pentru promovare a fost realizată acolo unde merge frecvent să facă mişcare: la un centru de echitaţie.

Însă e doar o mică parte din programul ei de mişcare. Alături de călărie, optează în fiecare săptămână pentru fitness, cycling, dar şi Kangoo Jumps. În felul acesta, se menţine la o greutate perfectă.

CSÎD: Cum te menţii atât de suplă?

Annes: Cred că am o greutate potrivită, 54 kg la înălţimea de 1,72 m. Mă menţin pentru că nu fac excese alimentare, nu consum alcool deloc, am o viaţă super activă – concerte, repetiţii – şi, nu în ultimul rând, datorită celor aproape 10 ore de sport pe săptămână.

CSÎD: Printre orele de sport pe care le ai se numără şi echitaţia. Cum ai început?

Annes: Dintotdeauna mi-au plăcut caii, o pasiune comună cu bunicul meu, care chiar avea nişte cai frumoşi. În urmă cu 5 ani, am început să merg cu prietenii lângă Sighişoara, la un ranch cu nişte cai superbi. Aşa am hotărât să iau primele lecţii de echitaţie.

CSÎD: Şi în afară de echitaţie?

Annes: În urmă cu 2 ani, am reluat antrenamentele la sală. Mi-am propus de data aceasta să nu mai fac pauze lungi.

CSÎD: Cum ai ajuns la maraton?

Annes: Am descoperit că îmi place foarte mult cyclingul şi pentru că, în ultimii 2 ani, m-am antrenat intensiv, am participat cu mare curaj la curse maraton de 3-5 ore, organizate în aer liber, în parcul Herăstrău. Au fost antrenori de spinning români şi străini. A fost în acelaşi timp şi un îndemn, pentru oamenii care ne-au privit, părinţi şi copii, la sport şi la un stil de viaţă sănătos.

CSÎD: Când erai mică, ce sport făceai?

Annes: În şcoala primară, am făcut dansuri moderne, iar pe tot parcursul şcolii generale am facut handbal.

CSÎD: Ce mănânci ca sportul să aibă cu adevărat rezultate?
Annes: Dimineaţa începe cu fructe sau fresh-uri de măr cu morcov sau portocale. După o jumătate de oră sau o oră, îmi iau micul dejun propriu zis – ouă fierte sau omletă, brânza telemea, 1-2 felii de pâine integrală şi o legumă de sezon. Pe la ora 14-15.00 ronţăi ceva fructe, morcovi sau seminţe, migdale, nuci braziliene.Ultima masă este în jur de ora 17.00 şi conţine fie peşte la grătar cu salată verde, fie orez cu legume şi ou sau supă cremă de legume, linte sau paste cu diferite feluri de brânză. Din când În când, mai ales în drum spre concertele din afara Bucureştiului, ispitită de colegii mei, mai mănânc ciocolată, jeleuri sau biscuiţi. Acum suntem în promovarea single-ului „How does it feel…” şi deci mai iau astfel de mese. Noua mea piesă este, în primul rând pentru mine, o regăsire de sine, pentru că nu are clasicul mesaj de dragoste, ci te invită în căutarea unui sens propriu.
Kangoo Jumps este cea mai amuzantă tehnică de aerobic din lume. Ghetele pentru Kangoo Jumps au fost create, iniţial, pentru recuperarea persoanelor care au suferit traumatisme ale coloanei vertebrale sau ale articulaţiilor. Însă pot fi folosite pentru antrenamente distractive de către orice persoană. Annes le-a inclus deja în programul ei de sport pentru că Îi protejează articulaţiile. Programul Kangoo Jumps întăreşte sistemul cardiovascular, coloana vertebrală şi, în special, discurile intervertebrale, ajută la reconstrucţia în permanenţă a osului şi arde rapid grăsimile. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Carmen Brumă, adepta antrenamentelor HIT
Carmen Brumă, adepta antrenamentelor HIT
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”