Exercitii pentru un posterior de vedeta

Cu talpile asezate paralel, greutatea corpului lasata in calcaie, iar mainile intinse la maximum in fata, lasa-te usor in jos, pana ce faci un unghi de 90 grade intre coapse si gambe.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Exercitii pentru un posterior de vedeta
Exercitii pentru un posterior de vedeta

Visezi sa ai un fund atat de apetisant precum vedetele de la Hollywood? Nimic mai simplu! Uite ce exercitii practica Jennifer Lopez, Christina Aguilera si Eva Mendes, pentru a arata atat de bine!

1. Genuflexiuni

Cu talpile asezate paralel, greutatea corpului lasata in calcaie, iar mainile intinse la maximum in fata, lasa-te usor in jos, pana ce faci un unghi de 90 grade intre coapse si gambe. Repeta exercitiul de 10 ori, dupa care mentine-ti corpul inca 10 secunde in acea pozitie. Poate parea cam greu, insa face minuni asupra feselor.

2. In genunchi
Pune-te in pozitia catelus – in genunchi, sprijinita de palme, cu spatele drept, si ridica-ti piciorul drept cat de mult poti. Fa miscarea de 10 ori, dupa care mentine-ti piciorul ridicat in aer timp de inca 10 secunde. Schimba piciorul, dupa care repeta exercitiile, de aceasta data sprijinita pe antebrate.

3. Pe spate
Intinde-te pe spate, tine genunchii indoiti si bratele intinse pe langa corp. Incordeaza-ti fesele si ridica-ti lent bazinul, mentine-ti pozitia timp de cateva secunde, dupa care revin-o la pozitia initiala. Repeta exercitiul de 10-15 ori. Poti sa incerci de asemenea sa il faci in varianta cu un picior ridicat la circa 30 de cm de la sol. Merita efortul!

4. Pe burta
Stai pe burta cu picioarele intinse si sprijina-ti fruntea in maini, fara a le ridica de la sol. Ridica lent un picior, tinandu-ti muschii fesieri incordati si inspirand, dupa care relaxeaza-l si lasa-l sa revina la sol, expirand. Repeta exercitiul de 10 ori, dupa care schimba piciorul.

Pe langa aceste metode care necesita toata atentia ta, afla ca iti poti lucra fesele chiar si cand nu ti-ai propus acest lucru: cand mergi pe strada, cand te plimbi cu rolele, cand urci scarile, inotand sau jucand volei.

Spor la treaba!

Citeste si Chiar si putin, dar faceti miscare

Urmărește CSID.ro pe Google News
Stretchingul, secretul flexibilitatii?
Stretchingul, secretul flexibilitatii?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”