Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Tulburare de personalitate

Buna ziua, M-am documentat in diferite carti despre aceasta "boala" insa tot mai am nedumeriri. Tatal prietenului meu sufera de tulburare de personalitate polimofa…(accentuata pe baza bauturilor alcoolice…in asa fel incat a ajuns sa ucida). Cateodata nu il inteleg deloc pe prietenul meu, si nu numai eu nu il inteleg ci si alti prieteni, familiari, etc, si am ajuns la concluzia ca si el sufera de ceva asemanator (dupa ce am citit eu in carti ar parea sa fie tulburare de personalitate schizoida)…Aceasta boala se mosteneste? Credeti ca imi inchipui eu anumite lucruri sau pur si simplu omul asta ar putea avea ceva probleme in special pt ca le mosteneste? Astet cu nerabdare sa imi spuneti ceva, Cu respect.

Întrebare pusă de: Anca

Răspunsul specialistului

Daca ceva nu iti convine la prietenul tau, cum crezi ca va schimba situatia parerea altcuiva, fie acel altcineva chiar un specialist. Crezi ca daca iti spun eu ca nu este nimic in neregula cu el, desi nu pot face asa ceva fara sa-l fi vazut vreodata si sa fi vorbit cu el, vei fi mai linistita si totul intre voi va fi minunat ? Ma indoiesc ! O relatie trebuie sa aduca ambilor parteneri satisfactii, sa decurga de la sine, fara eforturi majore din partea celor doi. Daca lucrurile sunt asa cum iti doresti, daca ceva te deranjeaza in aceasta relatie, ar fi bine sa te mai gandesti daca merita sa investesti in ea.

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...