Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Sunt steresata

Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi cum as si ce ar trebui sa fac sa ma calmez am un copil de 1 an si 8 luni si ca orice copil este cam neastamparata si ma cam supara cum as puta sa ma calmez?

 

Întrebare pusă de: Oancea Alina

Răspunsul specialistului

Mesajul tau este complet lipsit de detalii si, din acest motiv, raspunsul va fi unul destul de general. Maternitatea determina schimbari importante in viata proaspetelor mame, schimbari pentru care fiecare are nevoie de o perioada de adaptare  a carei durata poate varia de la un caz la altul. Presupun ca banuiesti si tu ca este nevoie de multa rabdare si implicare din partea ta pentru a putea face fata solicitarilor pe care le presupune „meseria de mama”. Daca ai luat decizia de aface un copil in deplina cunostinta de cauza, daca ti-ai dorit cu adevarat acest copil si daca il iubesti, asa cum nu ma indoiesc ca o faci, atunci lucrurile se vor rezolva de la sine. Daca insa simti ca nu poti face fata singura situatiei, ar fi bine sa apelezi la ajutorul celor din jur (sot, parinti, poate o bona) sau chiar la ajutorul unui specialist (psiholog) pentru cateva sfaturi care te vor ajuta cu siguranta sa depasesti acesta perioada un pic mai dificila.

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...