Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Streilitatea

Buna Raluca, am si eu o intrebare si te rog din tot sufletul sa imi raspunz.i  Am 29 de ani si sunt casatorita de 8 ani, am pierdut pana acum 2 sarcini (s-au oprit in evolutie) si de la ultima sarcina pierduta (in urma cu 5 ani) nu am mai ramas insarcinata, am facut operatii laparoscopice de desfundare de trompe si driling ovarian acum un an dar pana in prezent nu am nici un rezultat favorabil dimpotriva de 3 luni a inceput sa imi intarzie CM si cate 18 zile. Am facut analize de genetice si eu si sotul meu la mine e OK dar la el este o problema (o bucatica dintr-un cromozom este rupta si asezata pe alt cromozom din alta pereche, as dori sa imi spui te rog daca aceasta este cauza pentru care eu nu raman insarcinata si daca am vreo sansa sa fiu si eu mamica.

 

Întrebare pusă de: lorena

Răspunsul specialistului

Defectul cromozomial poate fi cauza opririi in evolutie a sarcinilor dar si cauza de infertilitate. Nu aveti decat sa incercati in continuare, poate reusiti, din pacate nu se pot trata defectele cromozomiale.

Raluca Hera

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...