Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Streilitatea

Buna Raluca, am si eu o intrebare si te rog din tot sufletul sa imi raspunz.i  Am 29 de ani si sunt casatorita de 8 ani, am pierdut pana acum 2 sarcini (s-au oprit in evolutie) si de la ultima sarcina pierduta (in urma cu 5 ani) nu am mai ramas insarcinata, am facut operatii laparoscopice de desfundare de trompe si driling ovarian acum un an dar pana in prezent nu am nici un rezultat favorabil dimpotriva de 3 luni a inceput sa imi intarzie CM si cate 18 zile. Am facut analize de genetice si eu si sotul meu la mine e OK dar la el este o problema (o bucatica dintr-un cromozom este rupta si asezata pe alt cromozom din alta pereche, as dori sa imi spui te rog daca aceasta este cauza pentru care eu nu raman insarcinata si daca am vreo sansa sa fiu si eu mamica.

 

Întrebare pusă de: lorena

Răspunsul specialistului

Defectul cromozomial poate fi cauza opririi in evolutie a sarcinilor dar si cauza de infertilitate. Nu aveti decat sa incercati in continuare, poate reusiti, din pacate nu se pot trata defectele cromozomiale.

Raluca Hera

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...