Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

SLABIRE PENTRU PERSOANE CU PROBLEME DE SANATATE

Buna ziua, numele meu este Arhire Andreea am 24 ani si 110kg . Sunt casatorita de 8 luni. De la nunta m-am ingrasat 30 kg. Toata viata am fost grasa. Inca de la 14 ani am inceput sa ma chinui cu rgimuri de slabit. Am incercat toate regimurile de slabit ,cele mai multe fiind cele cu crezultate rapide gen dieta cu supa de varza , disociat ,daneza, numai cu proteine si multe altele. Am luat si multe feluri de pastile incepand cu cele care au reclama in reviste si terminand cu Xenical , Reductil ,Herbalife,gume de mestecat pentru a inhiba pofta de mincare , crom , produse de slabit Amway si multe altele . In sase ani de cand sunt cu sotul meu am reusit sa il fac si pe el rotofei el are 26 ani 1.69 si 107kg. Am de un an jumatate si probleme cardiace avand sindromul wpw si tpsv, am fost pentru a-mi face teste electro fizice si ablatie la un spital vestit din Viena si doctorul mi-a spus ca nu poate sa ma opereze ca poate sa imi agraveze starea de sanatate. Am fost diagnosticata la Fundeni si cu ciroza hepato biliara primitiva dar cand mi-am facut analize la Viena s-a infirmat diagnosticul. Am si litiaza biliara cu calculi de 12mm dar imi este frica sa ma operez pentru scoatere bilei datorita problemei cu inima , am si infectie de aproximativ 2 ani in corp fara ca cineva sa isi dea seama de la ce (vsh 34/h)-am facut toate investigatiile necesare. Nu am glanda tiroida- am facut indicii tiroidieni si eco pentru tiroida. Am si ceva probleme cu respiratia (un nod in gat cam de 2 ori pe zi), nu e pe stare nervoasa. Am luat si pentru asm Synguler insa ne fiind siguri ca am asm am renuntat la el. Acum iau pastile pentru inima Concor 10mg -2 pe zi . Ce regim de slabit imi recomandati tinand cont de problemele mele de sanatate? Imi doresc sa slabesc pentru ca ne dorim un copil . Multumesc mult.

 

Întrebare pusă de: Andreea

Răspunsul specialistului

Draga Andreea,
Imi pare rau pentru toate problemele pe care le ai, si oricat de mult as vrea sa te ajut, nu pot sa o fac aici. Sfatul meu este sa vii la clinica si sa ne concentram pe gasirea unei solutii pentru tine. Cauta-ma.

Dr. Serban Damian

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...