Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Sa mai ascult si o alta parere…..?

Am probleme cu menstruatia, am un ciclu neregulat de cand am avut prima menstra, am consultat endocronolog care mi-a zis ca nu am nimic, am consultat de asemenea si un ginecolog care mi-a spus ca nu am chisturi sau vreun fibron ci doar ca am ovare micropolichistice si mi-a administrat dufhaston care intr-adevar m-a ajutat pt a avea menstra………am dorit si o consultatie a saniilor deoarece la pipaire am simtit un nodul dar si aici mi s-a spus ca nu am asa ceva…….ce sa fac……sa mai cer si o alta parere…sau rog sa imi recomandati pe cineva bun……!?multumesc sau ce tre sa fac?

 

Întrebare pusă de: Nastase Adina Gabriela

Răspunsul specialistului

Faptul ca menstruatia s-a reglat cu Duphaston semnifica faptul ca neregularitatea este de cauza ovarian, fara a exista neparat chisturi. In mod normal nu necesiti nici un tratament pana in momentul in care vei dori sa obtii o sarcina. In privinta sanilor, iti recomand o echografie a sanilor imediat dupa o menstruatie, pentru a verifica daca este sau nu vorba de chisturi sau noduli.

Raluca Hera

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...