Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Psiholog copii

Am 28 ani,divortata, i baietel de 8 ani, desi eu am reusit sa trec cu bine prin viata pana acum, am impresia ca baietelul meu a ramas cu unele sechele, lipsa tatalui inca de la 3 ani cred ca l-a marcat mai mult, asi vrea sa-i fac o evaluare psihologica, unde-asi putea sa ma adresez? Exista psihologi pentru copii?
 

Întrebare pusă de: Loredana

Răspunsul specialistului

Ar fi foarte bine sa consulti un specialist pentru ca, intr-adevar, copiii sunt cei mai afectati in cazul unui divort si, chiar daca manifestarile nu sunt intotdeauna foarte evidente, sau chiar daca ele nu sunt imediate, asta nu inseamna ca nu exista.  Intrebi daca exista psihologi pentru copii. Bineinteles ca exista. Ar trebui sa aiba un psiholog, sau macar un consilier, chiar la scoala la care sa puteti apela macar pentru o discutie preliminara. Daca insa doresti altceva, te rog sa imi scrii pe adresa mea de e-mail (iris.gogorici@gmail.com) pentru a-ti recomanda pe cineva.

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...