Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Oare ce am?

Sunt in clasa a 12 si nu stiu ce mi se intampla. Mai e putin si am examen si sunt foarte obosita. Nu stiu nimic pentru bac si desi vreau sa invat, adorm foarte repede. Nu stiu de ce mi se intampla asta. Dorm cate 8-10 ore pe zi. Ajutatima sa ma trezesc, va rog ! Multumesc!

Întrebare pusă de: ramona

Răspunsul specialistului

Cred ca nu este cazul sa disperi. Un somn de 8-10 ore pe zi este normal, mai ales la adolescenti, si la asta se adauga si lipsa ta de chef de invatat. Eu te pot ajuta spunandu-ti ca, daca doresti sa iti optimizezi performantele intelectuale si capacitatea de memorare si sa faci modificari ale ritmului somn-veghe (adica sa dormi mai putin, sa te culci si sa te trezesti la anumite ore), iti recomand sa ma contactezi la cabinet pentru sedinte de psihoterapie si hipnoza clinica. Functioneaza, insa nu fac minuni ! Daca tu nu ti-ai insusit, pe parcursul celor 12 ani de scoala, cunostintele de baza care constituie punctul de plecare in asimilarea materiilor necesare pentru bacalaureat, atunci mi-e teama ca ceea ce ti-am spus nu iti poate fi decat partial de ajutor.

Iris Gogorici

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...