Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Infectia urinara

Faptul ca am inceput alimentatia fetitei mele la 3 saptamani cu suc de morcov si iaurte danone influenteaza in vreun fel rinichii? Acum fetita are aproape 5 ani si este la a 4-a infectie urinara.A fost tratata dupa antibiograma, dar vad ca infectia urinara reapare.ce e de facut?e posibil sa fie o malformatie a rinichilor?

Întrebare pusă de: Andreea

Răspunsul specialistului

La 3 saptamani este mult prea devreme pentru iaurt, indiferent de la ce firma producatoare; rinichii pot fi suprasolicitati, pentru ca laptele de vaca din care este preparat iaurtul este total inadecvat acestei varste; oricum insa este greu de apreciat daca infectiile urinare repetate provin din aceasta cauza; se poate mai degraba sa existe o malformatie renala, asa cum v-ati gandit si dvs.; trebuie sa faceti ecografie abdominala, apoi cistografie mictionala si ulterior urografie intravenoasa; de obicei aceste investigatii se fac la Spitalul de Pediatrie.

Alina Fanea

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...