Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Imi doresc un copil

Buna ziua…ma numesc oana si timp de 3 ani am luat anticonceptionale marvelon date gratuit(pt k eram studenta) de medicul de planning..am renuntat la ele acu 4 luni cu speranta ca voi avea un bebe..in urma faptului ca ciclul menstrual imi intarziase aproape o luna(acu sunt 2 luni d eintarziere) am mers la doctor la particular..mia facut o ecogragie 3d si mia spus ca am chisturi pe ambele ovare si sa iau 3 luni diane 35…va intreb..este asta un rezultat dupa 3 luni de luat diane 35 voi ramane insarcinata?am inceput sa le iau dar de o saptamana am dureri la ambele ovare si dureri de burta aseamanatoare menstuatiei…mentionez ca nu am facut avort niciodata…va rog datimi un raspuns.

 

Întrebare pusă de: popirtaru ioana

Răspunsul specialistului

Trebuie terminat tratamentul cu Diane-35 iar dupa 3 luni refacuta echografia vaginala dupa menstruatie. Apoi trebuie monitorizata ovulatia (teste de ovulatie la domiciliu la link-ul: www.ginecologie.ro si dupa caz, declansata cu stimulatori de ovulatie.

Raluca Hera

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...