Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Fetita mea sare tot timpul

Buna ziua, am o fetita in varsta de 1 an si 7 luni perfect sanatoasa cel putin pana acum si sper ca si in continuare sa fie la fel…insa am o problema. de la virsta de 7-8 luni cand statea in patut si in cepuse sa se ridice pe gratiile patutului nu facea altceva decat sa topaie in continuu;in prima faza am lasat-o crezand ca la un moment dat se va opri. la 10 luni a pornit-o pe picioruse mai stingher la inceput si la 11 luni deja foarte sigura.la 1 an a inceput sa mearga pe virfuri si apoi sa danseze si sa topaie in pat. in prezent este o mare dansatoare,pe virfuri,topaie si face spagatul.pentru ca sarea in pat si s-a lovit cu capul de patut am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva. nu am reusiot s-o dezvat sa nu mai sara insa i-am pus jos o saltea de la alt pat pe care sare mereu.intrebarea mea este, nu-i afecteaza aceste sarituri? sare ridicandu-si genunchi aproape de piept si daca o las sare intr-una si o jumatate de ora. eu nu am mai vazut un copil de varsta ei sa faca asa si imi este frica sa nu-i afecteze intr-un fel aceste sarituri tinand cont ca oasele ei sunt fragile. va rog mult sa-mi dati un raspuns pentru a stii daca o mai las sau nu sa faca aceste sarituri. va multumesc anticipat!

 

Întrebare pusă de: Irina

Răspunsul specialistului

Activitatea motorie este individuala pentru fiecare copil in parte si fiecare se exprima in mod propriu; probabil ca asa isi consuma energia copilul dumneavoastra, sau poate ca prevesteste o viitoare gimnasta; incercati sa-I creati spatii de joaca care sa nu-I permita lovirea; oasele se adapteaza la miscarile si la greutatea copilului.

Alina Fanea

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...