Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

E normal?

Iubesc o femeie.Nu stiu ce sa fac.Ea e cu un tip…si sunt de ceva timp impreuna.Vreau sa fiu cu ea…ne-am consumat relatia…dar nu va fi nimic niciodata…si stiu asta…pentru ca ei vor ramane impreuna.Nu mi-ar fi greu sa infrunt sistemul si societatea pentru ea…dar nu se poate.O iubesc si-am ajuns sa nu mai pot trai fara ea…e ingrozitor. Ce sa fac?

Întrebare pusă de: Maria

Răspunsul specialistului

Nu prea inteleg mare lucru din mesajul tau. In primul rand nu reiese foarte clar daca si tu esti femeie !? In al doilea rand, ce inseamna “ne-am consumat realtia” ? Daca tu insati spui ca v-ati „consumat” relatia atunci, ce mai astepti ?! Spui ca nu poti trai fara ea dar, se pare, ea poate trai fara tine ! Ai grija sa nu depasesti limita a ceea ce majoritatea considera normal si sa treci granita catre patologic pentru ca intr-o relatie considerata normala nu este important sexul partenerilor, insa este foarte important ca amandoi sa impartaseasca aceleasi sentimente unul fata de celalalt. Nu este tocmai in regula sa iubesti pe cineva care nu te iubeste la randul sau, nu crezi ? Ai putea totusi sa discuti deschis cu ea si sa-i impartasesti sentimentele tale. S-ar putea ca asta sa schimbe ceva, daca nu neaparat in bine, macar vei lamuri situatia.

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...