Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Despre copilul meu

Buna ziua, baietelul meu are 7 ani si in urma cu 4 ani am mers cu el la un medic dermatolog deoarece ma ingrijorau brobonitele care i-au iesit pe brate si cateva pe obraji, mi s-a spus ca este o dermatita atopica si ca nu se poate vindeca si ca se poate sa fie si alergic la ceva dar ca la vremea ac nu i se puteau face teste. De cateva luni i s-au inmultit pe fata- obraji, frunte si cateva pe urechi iar pe brate are foarte multe.De cateva zile pe fata au inceput sa mai dispara. Sa fie din cauza soarelui.Am inteles ca expunerea la soare amelioreaza ac dermatita. Este nevoie sa merg cu el si la un alergolog. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc.
 

Întrebare pusă de: Ionela

Răspunsul specialistului

Ar fi o idee buna sa consultati si un alergolog, care sa recomande eventual teste specifice de depistare a unui potential alergen ; dermatita atopica poate fi tinuta sub control cu tratament specific ; in caz ca se va infirma o reactie alergica, reluati consultul la dermatologie.

Alina Fanea

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...