Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Cum sa slabesc ?

Am 27 ani, 1.64 inaltime, 65 kg si nu ma simt bine in "pielea mea". Pana acum 4 ani aratam f bine, dar apoi sedentarismul si faptul ca m am lasat de tigari si-au spus cuvantul si am luat in greutate. Am tinut si diete, dar probabil ca nu am tinut ce trebuia pentru ca m-am ingrasat din nou, chiar mai mult. Intr-adevar imi place sa mananc, dar atunci cand tin o dieta chiar o respect si de aceea va rog pe dvs sa-mi recomandanti o dieta sanatoasa din care sa slabesc in jur de 8 kg. Daca va ajuta cu ceva, grupa sanguina din care fac parte este AII. Va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti exact ce sa fac si ce sa mananc deoarece sunt cu moralul la pamant si trebuie sa fac ceva. Va multumesc mult si SARBATORI FERICITE!

 

Întrebare pusă de: Laura

Răspunsul specialistului

Draga Laura,

Din pacate, nu recomand diete pe aceasta pagina de consultanta. Acest lucru il fac doar la cabinet. Pe de alta parte, asa cum ai spus si tu, sedentarismul este una dintre problemele tale. Remediaza aceasta situatie si discutam dupa aceea.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...