Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Cum sa scap de kilogramele in plus?

Am o mare problema. Am 19 ani 1,80 m si 95 kg.Am fost pe la mai multi medi si miau spus ca trebuie sa urmez un regim stric si din cauza kilogramelor in plus au survenit mai multe probleme.Am fost la nutritionisti si mi-au dat un regim pe baza de lamai.Trebuia sa mananc in fiecare zi lamai:in prima zi o lamaie in a doua zi 2 lamai si tot asa pana la 10 dupa care mergeam pana la o lamaie.Am tinut acest regim si nu a dat nici un rezultat.C ar trebui sa fac in acest caz?Am inceput sa am si unele probleme cu stomacul, cateodata avand arsuri.Va rog sa ma ajutati.

 

Întrebare pusă de: Adrian

Răspunsul specialistului

Draga Adrian,

Nu stiu la ce nutritionist ai fost si nici ce fel de regim este acesta cu 10 lamai pe zi… Eu zic sa treci la lucruri serioase. Vino la cabinetul meu sa stam de vorba si sa gasim o solutie pentru problema ta. Esti un om tanar si sunt sigur ca vei reveni la normal daca vei adopta o solutie bine gandita.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...