Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Cum incep?

Buna ziua, Ma numesc Andreea, am 26 ani si 81 kg.Vreau sa slabesc si imi fac mii de planuri in acest sens, dar fara sansa de reusita.Imi este rusine de mine si urasc diminetile, cand trebuie sa ma imbrac sa plec la munca.Incep sa cred ca totul se petrece la nivel mintal (ca si cum as fi blocata undeva) si pana cand nu ies din acel "labirint" nu voi putea realiza nimic.In fine… ma pricep mai mult la gasit scuze, decat sa fac ceva.Cum pot schimba ceva pe acest plan in viata mea?

 

Întrebare pusă de: ANDREEA C.

Răspunsul specialistului

Draga Andreea,
Nu cred ca exista o solutie anume in asemenea situatie. Pur si simplu trebuie sa te decizi sa incepi. In mod sigur ti-ar fi de ajutor sa colaborezi cu cineva care sa te coordoneze si sa te urmareasca in evolutie. In felul acesta primesti sfaturi competente si poti sa fi sigura de rezultat. Vei fi motivata sa te tii de treaba si sa nu trisezi. Daca ai nevoie de un astfel de ajutor, cauta-ma.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...