Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Am 23 de ani sunt studenta,la varsta de 17 ani am cunoscut un barbat (zic barbat ptr ca el avea pe atunci 32 de ani)de care m-am indragostit,am fost impreuna 6 luni dupa care el a hotarat sa ne despartim ptr ca dupa spusele lui el ”ar avea o carte a vietii lui iar mie nu mi-a gasit locul in filele acelei carti”.Am acceptat in final dar nu am putut renunta definitiv la el adica l-am cautat sa ne mai vedem iar el accepta uneori si era f atent cu mine iar asta ma dadea peste cap si iar ma amageam cu gandul ca o sa fim impreuna si am dus ”relatia” asa timp de 6 ani.Momente in care imi doream sa renunt definitiv am avut, am incercat sa ies cu altcineva, am incercat sa nu mai vb cu el sa nici nu il mai salut dar de fiecare data cand ieseam cu cineva faceam comparatii.Au fost momente in care m-am umilit enorm in fata lui,au fost momente in care prin comportamentul lui ma facea sa ma simt ultimul om,mi-a vorbit urat.Va rog din suflet sa imi spuneti ce as putea sa fac pe viitor sa il pot uita definitiv.Va multumesc anticipat.
   

Întrebare pusă de: Cristina

Răspunsul specialistului

Cel mai recomandat ar fi sa mergi la un psihoterapeut pentru ca « problema » este undeva in tine. Este greu, daca nu chiar imposibil, de spus prin corespondenta, in cateva cuvinte, ce anume determina aceasta dependenta a ta. Exista, bineinteles, niste explicatii general valabile insa, cum bine stii, in astfel de probleme detaliile sunt foarte importante si conteaza enorm in elucidarea cauzelor si in gasirea unor solutii. Un psihoterapeut te va ajuta sa intelegi ce se intampla si sa rezolvi aceasta problema.

Iris Gogorici

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...