Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ce ar trebui sa fac?

Ma numesc Simona, am 21 de ani si sunt studenta in primul an. Problema mea este mama care la 1 octombrie a fost operata mama la cap de tumoara, de cand a venit acasa(la inceput parca nu a fost asa)se poarta foarte ciudat, vorbeste foarte lent, daca nu-i faci pe plac zice ca pleaca de acasa pt ca acasa nu are nimeni nevoie de ea si atunci mai bine sa moara, de fiecare data o linistesc, pana acum 4 zile cand s-a inchis in camera nu a mai vorbit nici cu mine nici cu bunici mei, nu a mai mancat nimic si in urmatoarea zi i s-a inclestat gura si nu a mai putut sa vorbeasca nimic,a dus-o matusa mea la spital si ca prin minune si-a revenit dar nu s-a intors acasa. A ramas la matusa mea si in continuare nu vorbeste cu noi. Ce sa fac? Eu numai ce am scapat de sesiune in care am fost foarte stresata cu invatatul si simt ca nu mai pot, la un moment dat am inceput sa cred ca am probleme cu nervii. Nu mai stiu ce sa fac, cum sa ma port cu ea. Ajutati-ma,dati-mi un sfat, orice ! Va multumesc!

Întrebare pusă de: Simona

Răspunsul specialistului

Mai mult ca sigur mama ta are nevoie de terapie de suport pentru ca trece prin momente dificile. Este posibil ca, in mod inconstient, sa isi doreasca sa se indeparteze de voi, familia, pentru a nu va incarca cu problemele pe care le are, dar asta este doar o ipoteza. Ar fi bine daca ar merge sa consulte un psihoterapeut, sau macar un psiholog, cu care ar putea vorbi mult mai multe decat cu voi pentru simplul motiv ca respectivul ar fi o persoana neutra, careia i-ar putea spune tot ceea ce are pe suflet. Iti urez mult succes si nu ezita sa imi scrii daca ai nevoie de mai multe informatii.

Iris Gogorici

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...