Preludiul, ingredientul perfect pentru sex incendiar!

Într-o lume în care ne-am învăţat să grăbim lucrurile - şi tare ne place – şi în care totul se rezolvă şi se întâmplă cât ai spune "click!", preludiul pare depăşit. Cine să îşi mai piardă vremea (recunoaşteţi domnilor, aşa gândiţi deseori) cu tandreţuri şi drăgăleli înainte de actul sexual propriu-zis? Păi cine a fost pus pe gânduri de ultimul studiu la nivel mondial care spunea că 32% dintre femei sunt nemulţumite de ce se întâmplă în pat.
  • Publicat:
Preludiul, ingredientul perfect pentru sex incendiar!

Într-o lume în care ne-am învăţat să grăbim lucrurile – şi tare ne place – şi în care totul se rezolvă şi se întâmplă cât ai spune „click!”, preludiul pare depăşit.

Cine să îşi mai piardă vremea (recunoaşteţi domnilor, aşa gândiţi deseori) cu tandreţuri şi drăgăleli înainte de actul sexual propriu-zis?

 

 

Păi cine a fost pus pe gânduri de ultimul studiu la nivel mondial care spunea că 32% dintre femei sunt nemulţumite de ce se întâmplă în pat.

Aşa suntem noi, ne „urnim” mai greu. Toate cercetările pe teme sexuale au demonstrat că o femeie are nevoie de mai mult timp decât un bărbat ca să se excite îndeajuns de tare încât să se bucure cu adevărat de partida respectivă. Concret, acordaţi-ne cam 10 minute de preludiu, înainte de punctul culminant. Vă şi văd ochii miraţi şi expresia de „atât de mult?! nu se poate!”, dar dacă nu mai vreţi să vă auziţi partenerele plângându-se de lipsa orgasmului – cele care au curajul să deschidă subiectul – ori să citiţi studii ca cel de sus, atunci daţi-i preludiului ce e al preludiului – timpul cuvenit.

Preludiul, un „aperitiv” sexual

Orice este permis în război şi în preludiu. Cu alte cuvinte, imaginaţia ta e liberă să născocească orice îţi va stimula sexual partenerul. De la sărutul din moşi-strămoşi până la jucării sexuale şi alte invenţii ale erei moderne. Singura regulă este că nicio zonă erogenă nu trebuie să rămână ignorată.

Acum, să nu aveţi totuşi impresia că bărbaţii detestă preludiul – e drept că nu sunt foarte fericiţi că nu trec mai repede „la treabă”, dar nu le displace nici lor ideea unui „aperitiv” sexual atâta vreme cât nu înseamnă doar Michael Bolton, lumânări parfumate şi săruturi prelungi. Nu e deloc greu să ghiciţi tipul preferat de preludiu al domnilor – deşi este în dezbatere dacă se încadrează sau nu la categoria preludiu – este vorba despre sexul oral.

Desigur, nu spun nu nici unui masaj. Iar majoritatea bărbaţilor mai au o nemulţumire legată de preludiu – în 99% dintre cazuri îl iniţiază doar ei şi spun că tare ar aprecia o schimbate de strategie din partea femeilor. Aşadar, o mai mare iniţiativă şi o schimbare de scenariu pentru un preludiu pot revigora semnificativ lucrurile într-o relaţie. Nu trebuie ignorată deloc comunicarea cu partenerul – poate că subiectul nu este cel mai uşor din lume de abordat, dar trebuie să aflăm motivul pentru care jumătatea noastră derulează pe repede înainte preludiului unui act sexual.â

Dacă e rutina, dacă e graba, dacă e pur şi simplu dorinţa năvalnică a unui sex rapid (nu subestimaţi farmecul şi efectul unui aşa-numit „quickie”). Şi odată descifrat misterul, nu vă rămâne decât să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră. La muncă, aşadar, o viaţă sexuală mulţumitoare nu se obţine fără eforturi. Dar cu ce recompense vine…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”