3 lecţii date de sexul estival

Cu atâtea sarcini pe cap şi facturi şi aprovizionări şi socializări şi sport şi copii, acolo unde au venit deja, viaţa sexuală cam coboară în topul lucrurilor urgente, presante, fără de care nu putem pune capul pe pernă. Dar situaţia se schimbă radical în concediu, când avem timp de pierdut între aşternuturi. Roata se întoarce atât de frumos încât nu putem să nu ne întrebăm "ce-ar trebui să facem ca să aducem sexul de vacanţă acasă?"
  • Publicat:
3 lecţii date de sexul estival

Cu atâtea sarcini pe cap şi facturi şi aprovizionări şi socializări şi sport şi copii, acolo unde au venit deja, viaţa sexuală cam coboară în topul lucrurilor urgente, presante, fără de care nu putem pune capul pe pernă.

Dar situaţia se schimbă radical în concediu, când avem timp de pierdut între aşternuturi. Roata se întoarce atât de frumos încât nu putem să nu ne întrebăm „ce-ar trebui să facem ca să aducem sexul de vacanţă acasă?”

Aşa că ne-am tot gândit ce obiceiuri putem păstra din concediu ca să mai aprindem flacăra pasiunii, stinsă de atâtea treburi de rezolvat. Au reieşit trei sfaturi care ne pot aduce atmosfera de vacanţă în dormitor oricât de des ne permite programul – pardon, reformulez, oricât de des dorim.

Puterea camerei de hotel

Hotelurile pot reprezenta schimbarea de care are nevoie un cuplu pentru o viaţă sexuală activă, camerele de hotel fiind în esenţă un spaţiu intim asemănător ideii de „acasă”, dar lipsit de inconvenientele unui cămin. Toate hotelurile au o undă de mister, acest lucru contribuind la o viaţă sexuală mai activă, sunt de părere sexologii.

Nimic nu se compară cu sosirea împreună cu partenerul de viaţă în camera de hotel proaspăt aranjată (unde tu chiar nu trebuie să faci nimic, doar să te simţi bine!).

Serviciile oferite de marile hoteluri ajută cuplurile să uite de sarcinile care erau distribuie fiecăruia acasă. Ieşirea din rutina dormitorului este excelentă pentru sex – loc nou, emoţii noi, iar ca bonus somnul la hotel poate fi foarte odihnitor.

„Gătirea” de concediu trebuie repetată

Doamnelor, domnişoarelor, să o recunoaştem – pregătirea noastră de concediu este minunată, dar ar trebui să se întâmple mai des. Coaforul, cosmetica, hainele cele noi – toate contribuie la succesul de care se bucură viaţa intimă în concediu.

Nu spun că nu mergem la răsfăţuri dintr-astea decât de două ori pe an – înainte vacanţei de vară şi de revelion – spun doar că ar trebui să mergem mult mai des pentru sentimentul de bine pe care îl avem după, la uitarea în oglindă, şi pentru zâmbetul partenerului (etc) când ajungem acasă.

E uşor să amâni lucrurile astea pentru tine când năvălesc cele de pe lista „to do”, dar, în acelaşi timp, e atât de greşit. Gândiţi-vă la asta şi faceţi o programare.

Lipsa grijilor este afrodisiacă

Nu, nu, nu! Să nu vă opriţi acum din citit pentru că sunteţi convinşi că de griji nu aveţi cum să scapaţi, deci ultimul paragraf nu vă interesează. Avem cum să facem ordine în ele şi, dacă reuşim, va fi numai spre binele nostru (sexual).

Cuvântul magic este: delegaţi! Nu le putem face pe toate şi, chiar dacă putem, ne vom epuiza. Mai preluaţi din sarcinile partenerului când îl vedeţi sufocat, mai predaţi din îndatoriri colegilor când simţiţi că nu mai faceţi faţă, cereţi ajutor pentru curăţenie, babysitting şi multe alte lucruri mâncătoare de timp şi energie (sexuală).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”