Aglomeratie pe site-urile matrimoniale

Lipsa timpului reprezinta unul dintre fac­to­rii care contribuie la cresterea popularitatii de care se bucura site-urile matrimoniale.
  • Publicat:
Aglomeratie pe site-urile matrimoniale
Aglomeratie pe site-urile matrimoniale

Lipsa timpului reprezinta unul dintre fac­to­rii care contribuie la cresterea popularitatii de care se bucura site-urile matrimoniale, iar parerile potrivit carora dragostea nu poate fi intalnita pe Internet par sa dispara tot mai repede, mai ales in cazul adultilor.

Potrivit unui studiu, efectuat in Iowa pe 175 de cupluri de tineri casatoriti, partenerii care s-au cunoscut prin intermediul unor agentii matrimoniale online sau al unor retele de socializare tind sa fie mai in varsta decat cuplurile formate din parteneri ce s-au cunoscut prin metode traditionale, in afara spatiului virtual.

Ei par, totodata, sa nu se afle la prima casatorie si prefera logodnele mai scurte inainte de nunta .

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Ne combinam in seara asta?
Ne combinam in seara asta?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân