Supa Miso, remediul miraculos împotriva cancerului și îmbătrânirii

  • Publicat:
Supa Miso, remediul miraculos împotriva cancerului și îmbătrânirii
Sursa foto: shutterstock

Folosită de sute de ani în China și Japonia, supa Miso este una dintre cele mai sănătoase mâncăruri. Află și tu cum o poți prepara și ce beneficii aduce cu sine!

Supa Miso: ce este, beneficii

Miso este un produs de origina japoneză, realizat din soia fermentată, grâu, orez sau orz, și folosit pentru a da gust supelor sau sosurilor.

Supa Miso are un gust dulce-sărat și poate fi preparată într-o sumedenie de moduri. Noi am ales astăzi o rețetă inspirată din tradiția japoneză.

Citește și: Dieta Japoneză şi de ce este bună pentru sănătate

Ingrediente:

  • 3 căni de supă Dashi (se găsește în magazinele alimentare)
  • o cutie de brânză Tofu
  • 4-5 linguri de pastă Miso
  • 2 cepe

Mod de preparare: Supa Dashi se fierbe, urmând a se adăuga brânza tofu tăiată cubulețe. Pasta Miso se adaugă și ea în întreg conținutul obținut, lăsând focul mai mic. La final, se adaugă ceapa tăiată mărunt și se ia oala de pe foc.

Potrivit specialiștilor, consumul de supă Miso vine și cu numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta nu doar că stimulează secreția lichidelor digestive, dar reface și echilibrul florei intestinale. 

Mai mult, supa Miso conține cantități importante de vitamina B și îmbunătățește calitatea sângelui și a limfei.

Studiile au mai asociat și consumul de supă Miso cu reducerea riscului de apariție a cancerului la sân, prostată, plămâni și colon, dar și cu întărirea sistemului imunitar și cu scăderea colesterolului.

Citește și: Dieta japoneză – slăbeşti 3 kilograme în 3 zile!

Atenție! Nu este indicat însă să consumați prea des supă Miso. Organismul dumneavoastră poate reacționa în urmă excesului de sare și poate accentua pofta de dulce.

Sursă: Sora News 24

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân