(P) Cum să îţi protejezi ochii în zilele însorite

Odată cu venirea primăverii, tot mai multă lume profită de vremea frumoasă de afară, alegând să îşi petreacă weekendurile şi vacanţele în natură.
  • Publicat:
(P) Cum să îţi protejezi ochii în zilele însorite

Odată cu venirea primăverii, tot mai multă lume profită de vremea frumoasă de afară, alegând să îşi petreacă weekendurile şi vacanţele în natură.  

Indiferent că vrei să îţi petreci zilele libere la mare, la munte sau în oraş, trebuie să îţi protejezi întotdeauna ochii de cel mai mare inamic: razele ultraviolete.

Multe persoane consideră că doar pielea are de suferit din cauza razelor UV. Nimic mai greşit. La fel ca şi pielea, ochii noştri sunt foarte sensibili în faţa radiaţiilor ultraviolete. Printre cele mai des întâlnite afecţiuni provocate de expunerea neprotejată a ochilor la soare se numără : fotokeratita, cataractă, degenerarea maculară, fotoîmbătrânirea.

Ce poţi face pentru a-ţi proteja ochii?

Dacă ţi-ai pus această întrebare, ai făcut primul pas către o vedere mai sănătoasă şi mai bună. Ochelarii de soare polarizaţi şi lentilele de ochelari fotocromatice, dacă ai probleme cu vederea, te vor ajuta să îţi protejezi ochii de razele UV.

Ochelarii de soare polarizaţi reduc efectul de orbire provocat de lumina soarelui, cu o eficienţă de zece ori mai mare decât cea oferită de ochelarii de soare normali. Astfel, vederea este îmbunătăţită şi obiectul vizualizat va avea forma şi culoarea mult mai clară. Pentru a te asigura că achiziţionezi ochelari de soare originali, apelează la comercianţi de încredere, cu vechime pe piaţă de optică medicală sau întreabă comerciantul dacă oferă certificat de garanţie.

Dacă ai probleme cu vederea (miopie, hipermetropie, astigmatism) şi o sensibilitate crescută la lumină, lentilele de ochelari fotocromatice sau fotocromice sunt ideale pentru tine. Ochelarii de soare îţi protejează ochii de lumina puternică a soarelui şi de radiaţiile UV, însă nu îţi asigură o vedere clară, dacă ai un viciu de refracţie.

Noi îţi recomandăm lentilele fotocromatice Hoya Sensity care se adaptează uşor stilului tău de viaţă, oferindu-ţi confort vizual în orice condiţii de lumină. Astfel, ele reacţionează diferit, în funcţie de mediul înconjurător: se colorează asemeni unor ochelari de soare dacă lumina are o intensitate mai puternică şi redevin transparente, dacă lumina păleşte sau dacă te afli în interior.

În tot acest timp beneficiezi de 100% protecţie împotriva radiaţiei UVA şi UVB. Fiindcă în această primăvară se poartă verdele, îţi recomandăm nouă gama de lentile fotocromice Hoya Sensity Green. 

Pentru a te convinge de performanţa lentilelor Sensity, urmăreşte acest videoclip :

Achiziţionează până pe 31 mai 2016 o pereche de lentile Sensity din magazinele partenere HOYA şi vei beneficia de reduceri la lentilele de stoc Sensity: HILUX 1.6 SENSITY GREEN Hi-Vision LongLife RX; HILUX 1.5 SENSITY GREEN Hi-Vision LongLife RX; HILUX 1.6 SENSITY BROWN/GREY Hi-Vision LongLife QSP; HILUX 1.5 SENSITY BROWN/GREY Hi-Vision LongLife QSP;HILUX 1.5 SENSITY BROWN/GREY Super Hi-Vision QSP.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alimentele care îţi fură energia
Alimentele care îţi fură energia
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”