La Medikali, cea mai nouă clinică din București, întreaga familie este bine tratată (P)

  • Publicat:
La Medikali, cea mai nouă clinică din București, întreaga familie este bine tratată (P)

Medikali, cea mai nouă clinică privată din București, își propune să fie un sprijin de nădejde pentru întreaga familie. Situată în sectorul 3 al capitalei, pe Bld. Theodor Pallady, nr. 66A, Medikali reunește o echipă medicală multidisciplinară, empatică și profesionistă, astfel încât toți pacienții să primească rapid și precis un diagnostic corect. Programările se pot face telefonic, la 021 9806, sau pe www.medikali.ro.

Toate răspunsurile într-o singură vizită

Medicina de familie și pediatria se numără printre cele peste 30 de specialități medicale disponibile, alături de medicină internă, O.R.L, oftalmologie, dermatologie, ecografie, cardiologie sau recuperare medicală. În plus, în incintă se pot recolta și analize de laborator și se pot efectua investigații și proceduri specifice, folosind echipamente de ultimă generație, pentru ca imaginea de ansamblu asupra stării de sănătate să poată fi conturată într-o singură vizită.

Radiologie – Imagistică: serviciul esențial pentru o abordare integrată

Fie că este vorba despre diagnosticarea unei posibile afecțiuni medicale sau de evaluarea uneia deja cunoscute, serviciile de radiologie – imagistică, realizate cu aparatură performantă, sunt extrem de importante. Cel mai adesea, acestea sunt recomandate în cazul afecțiunilor pulmonare și osoase sau în urma unor traumatisme. Pacienții Medikali pot efectua, la recomandarea medicului specialist, toate tipurile de radiografie necesare, imaginile și interpretarea acestora fiind preluate în mod automat în dosarul lor medical din cadrul clinicii.

Medikineto: un spațiu dedicat copiilor și adulților

Pentru o dezvoltare armonioasă, copiii pot avea nevoie de un pic de ajutor. La fel de importantă este însă și libertatea de mișcare și forma fizică a părinților. Medikineto este soluția: situată la etajul 1 al clădirii, zona beneficiază de un spațiu generos, aparatură inovatoare și dotări la standarde internaționale, pentru cele mai bune rezultate. În cadrul ședințelor de kinetoterapie pediatrică și masaj terapeutic, copiii sunt ghidați pas cu pas, cu grijă și răbdare, de către specialiști cu experiență. La rândul lor, adulții pot beneficia de servicii de kinetoterapie, fizioterapie și masaj, esențiale pentru starea de bine.

Sentimentul de a avea o clinică doar pentru tine

Medikali propune o altfel de abordare – umană, înțelegătoare, bazată pe încredere, în care fiecare pacient este important, iar problemele sale de sănătate sunt analizate și tratate ca întreg, nu fragmentat. Aici, întreaga echipă medicală este gata să colaboreze pentru a oferi răspunsurile corecte și tratamentele adecvate.

Încă de la intrarea în clinică, pacientul este ghidat, informat și ajutat ori de câte ori este nevoie, de la localizarea cabinetului medical și până la gestionarea programărilor viitoare. În plus, medicii specialiști sau generaliști urmăresc îndeaproape dosarul medical și țin legătura cu echipa medicală multidisciplinară, pentru a fi siguri că oferă cea mai bună îngrijire.

Mai multe detalii despre specialități, echipa medicală și posibilitățile de investigații și tratament sunt disponibile pe www.medikali.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân