Intareste-ti memoria cu Ginkgo Biloba

Daca ai intrat in ultima perioada intr-o farmacie, probabil te-aiintalnit deja cu "Caravana Memoriei Flavotan", o campanie desfasurata in 12 judete din tara.
  • Publicat:
Intareste-ti memoria cu Ginkgo Biloba
Intareste-ti memoria cu Ginko Biloba

Daca ai intrat in ultima perioada intr-o farmacie, probabil te-aiintalnit deja cu „Caravana Memoriei Flavotan”, o campanie desfasurata in 12 judete din tara.

Scopul acestei campanii este de a informa un numar cat mai mare de persoane despre problemele de memorie, factorii care le determina si modalitatile de prevenire ale acestora. In plus, Caravana pune la dispozitia tuturor celor interesati un produs deosebit: Flavotan – natural, sigur si eficient.

Flavotan contine extract standardizat de Ginkgo Biloba si este disponibil in multiple concentratii. Pana la mijlocul lunii decembrie, in farmaciile care afiseaza semnul „Caravana Memoriei Flavotan”, doritorii pot achizitiona produsul la un pret special.

Caravana Memoriei Flavotan

Promotia a inceput in luna octombrie 2009 si continua pana la mijlocul lunii decembrie. In Bucuresti si in alte 11 judete (Arges, Cluj, Maramures, Braila, Galati, Iasi, Brasov, Sibiu, Timis, Hunedoara, Prahova), echipele de promoteri vor fi in farmaciile partenere ale „Caravanei Memoriei Flavotan”.

In Romania jumatate dintre persoanele care urmeaza tratament pentru tulburari circulatorii periferice si cerebrale primesc Ginkgo Biloba; peste 1,5 milioane de persoane urmeaza anual un tratament cu Ginkgo Biloba, dar numarul real al celor care necesita un astfel de tratament este mult mai mare.

De aceea, in cadrul Caravanei oamenii pot afla mai multe lucruri interesante despre Ginkgo Biloba si efectele sale, precum si despre modalitatile prin care se poate preveni sau intarzia imba¬tranirea celulelor nervoase care determina tulburari de memorie.

Ce este Flavotan?

Flavotan (80 mg si 120 mg) este un supliment alimentar ce contine extract standardizat de Ginkgo Biloba. Atentie insa, nu orice extract de Ginkgo Biloba este eficient, deoarece frunzele acestui arbore contin si alte substante toxice pentru organism. Acestea trebuie inlaturate in procesul de purificare si de extragere a principiilor active „bune”, pentru a rezulta un extract standardizat de Ginkgo Biloba.

„De aceea, inainte de a cumpara un produs pe baza de Gingko Biloba, asigurati-va ca acesta contine extract standardizat de Ginkgo Biloba! Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive si o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta”, ne-a explicat Adrian Stroilescu, Business Development Director, LaborMed Group.

De ce sa folosesti Flavotan?

– Imbunatateste circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sanguin si nivelul de oxigenare al creierului. Astfel, produsul este de un real ajutor in tulburarile de atentie, de memorie, de vedere, in cazul problemelor de auz sau a ametelilor.

– Imbunatateste circulatia periferica, previne imbatranirea precoce. Are efect antioxidant, de combatere a radicalilor liberi rezultati in cantitati impresionante din cauza poluarii, a fumatului sau a alimen¬tatiei inadecvate.

Stiai ca…

Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, care nu rareori ajunge la venerabila varsta de 1000 ani?
Copacii de Ginkgo biloba au fost unele dintre putinele plante care au supravietuit atacului atomic de la Hiroshima?
Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai rezistente la atacul insectelor si al altor daunatori?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Trucuri cu stil pentru silueta
Trucuri cu stil pentru silueta
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân