6 lucruri surprinzătoare pe care sigur nu le știai despre sâni

  • Publicat:
6 lucruri surprinzătoare pe care sigur nu le știai despre sâni
Sursa foto: pexels

Sânii sunt, poate, cea mai atractivă parte corporală a unei femei. Însă, există câteva lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre aceștia. Iată care sunt ele, te vor surprinde!

6 lucruri pe care sigur nu le-ai știut până acum despre sâni

Unele femei pot avea un real orgasm prin atingerea sânilor

Conform unor specialiști, 1% din femei obțin orgasm doar prin stimularea sânilor, nefiind nevoie și de alt contact.

Sânii nu sunt la fel

Cu toții avem trăsături asimetrice. Astfel, nici brațele nu ne sunt egale, nici picioarele, nici măcar sânii! Studii recente au venit cu dovezi concrete conform cărora în speță sânul drept este mai mare că volum decât cel stâng. 

Citește și: Este normal să ai un sân mai mare? Condiții medicale ce pot influența mărimea sânilor

Toată lumea se uită la sânii unei femei: atât bărbații, cât în egală măsură și celelalte femei

Potrivit cercetărilor pe marginea acestui subiect, ambele sexe au tendința de a admira voluptatea sânilor unei femei. Diferența este că bărbații își susțin privirea mai mult, timp în care celelalte femei sunt mai rapide și își abat privirea. 

Există femei cu al treilea sfârc

Da, ați auzit bine! Al treilea sfârc. A avea un al treilea mamelon undeva pe corp se numește politelie. Aproximativ 3% din femeile din întreaga lume se pot trezi cu un mamelon suplimentar.

Fumatul și sarcina pot determina lăsarea sânilor

Elastina, proteină vitală din piele, este cea care conferă acesteia elasticitate maximă și întindere fără rupere. Fumatul excesiv poate descompune această proteină, provocând astfel lăsarea sânilor. În egală măsură, și sarcina poate avea o reală influență.

Citește și: Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Sânii pot ajunge să cântărească și cât 3 cărămizi!

Oricât de absurd ar părea, există femei cu sâni imenși. Un sutien obișnuit poate susține sâni care cântăresc de la 0,23 și până la 9 kilograme, aproximativ greutatea a trei cărămizi.

Citește și: Ai sânii mari și transpiri abundent? Vezi ce remedii te scapă de iritațiile sub sâni cauzate de transpirație

Surse: Ilf Science, Teen Vogue, Bustle

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân