Septembrie și imunitatea: cum oferim organismului extra protecție la începutul toamnei (P)

  • Publicat:
Septembrie și imunitatea: cum oferim organismului extra protecție la începutul toamnei (P)

Zilele libere petrecute în aer liber se apropie de final și dacă te numeri printre cei care se gândesc cum să combată din timp sezonul virozelor sau neplăcerile cauzate de o stare psihică proastă sau lipsa de energie, ești în bună companie: îți prezentăm o soluție rapidă și eficientă pentru o toamnă liniștită.

Știai că 70% din sistemul imunitar este localizat în intestin? Suntem ceea ce mâncăm, așa că o dietă echilibrată în fibre, vitamine și alți nutrienți esențiali este un medicament natural  pentru organism.

Însă cum teoria este greu de urmat atunci când ai doar 15 minute la dispoziție pentru prânz (de cele mai multe ori take away lângă tastatură) și serile te prind mai degrabă cu dorința de o carte bună decât de gătit, intră în scenă suplimentele nutritive bine alese pentru a sprijini imunitatea.

Însă cu un singur pliculeț pe zi, luat direct sau dizolvat în lichid rece, asigurăm organismului 6 miliarde de bacterii Lactobacillus acidophilus NCFM și Bifidobacterium lactis HN019 – două dintre cele mai întâlnite bacterii din tractul digestiv uman, responsabile pentru producerea acidului lactic.

Suplimentarea cu aceste bacterii bune menține echilibrul fragil al florei intestinale, echilibru care face diferența între un sistem imunitar puternic și un organism slăbit, predispus la stări de oboseală și disconfort.

Fericirea trece prin stomac – o zicală cu tâlc care se sprijină pe principii științifice solide, deoarece în sistemul digestiv se află o mare parte din substanțele chimice care dictează echilibrul nostru psihic.

În plus, fiecare pliculeț asigură necesarul de vitamine B6 și B9 care sprijină sistemul imunitar, reduce oboseala și păstrează o stare de bine. De cele mai multe ori, epuizarea nu este cauza activităților de peste zi, ci a unei carențe din organism: Vitaminele B6 și B9 (acid folic) contribuie la reducerea oboselii și îți oferă energia necesară în fiecare zi.

„Suntem atât de încântați să vă prezentăm Nutrilite™ Balance Within™. Produsul este un supliment zilnic 3-în-1, care oferă 6 miliarde de CFU-uri din două dintre cele mai bine studiate bacterii ale acidului lactic – în combinație cu vitaminele B6 și B9 pentru funcția imunitară și susținerea dispoziției”, spune Kristin Morris, cercetător principal la Nutrilite™.

Pulberea Nutrilite™ Balance Within™Sprijin Imunitar, are un gust plăcut de vanilie, se topește rapid și este un gest eficient pe care îl poți face oriunde și oricând, pentru a-ți ajuta organismul.

Produsele Nutrilite sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia