Dr. Roxana Serb: „Stomatologia digitală garantează zâmbetul perfect”

Am invitat-o pe Dr. Roxana Serb să ne ofere mai multe detalii despre stomatologia digitală și cum poate atinge aceasta perfecțiunea.
  • Publicat:
Dr. Roxana Serb: „Stomatologia digitală garantează zâmbetul perfect”
Foto: Dr. Roxana Serb

Estetica dentară a evoluat fantastic, iar promisiunea erei digitale se exprimă simplu: prin zâmbet perfect. Este realizabil? Da. Acum poți să ai cele mai ambițioase obiective cu privire la frumusețea zâmbetului tău, toate pot fi realizate și controlate prin manopere de estetică digitală simple sau avansate. Am invitat-o pe Dr. Roxana Serb să ne ofere mai multe detalii despre stomatologia digitală.

”Exigența în ceea ce privește estetica zâmbetului a crescut foarte mult în ultima perioadă. Foarte mulți pacienți își doresc un zâmbet perfect. Și, da, acest rezultat se poate obține datorită tehnologiei digitale și materiei prime de calitate superioară. Spre exemplu, pacientul poate să-și aleagă culoarea, transparența dinților cu acuratețe și, poate cel mai important aspect este acela că pot să îi ofer pacientului meu puterea de a modifica rezultatul înainte de a începe tratamentul”, explică dr. Roxana Serb. „Prin tehnologie, prin scanare și amprentare digitale, investigații 3D pot arăta rezultatul final înainte de a începe orice manoperă și astfel se poate decide ce schimbare s-ar mai dori sau nu. Se poate vedea dacă noul zâmbet se potrivește și dacă este ceea ce pacientul își dorește. Dacă nu, se realizează toate modificările pentru a obține rezultatul optim și de abia apoi începem tratamentul. Se oferă control 100%”, precizează specialistul.

Stomatologia digitală îmbunătățește sau corectează până la perfecțiune

Calitatea vieții este influențată și de zâmbet. Studiile arată că o persoană cu un zâmbet frumos are o stimă de sine puternică, este încrezătoare în a se prezenta în fața oamenilor și astfel are un succes mai mare personal și profesional. Aici intervine stomatologia digitală, care poate îmbunătăți sau corecta până la perfecțiune.

„Fațetele dentare se realizează digital, din materiale de o calitate excepțională care realizează zâmbetul perfect pe termen lung și foarte lung. Albirea dentară se realizează cu substanțe performante care oferă rezultat. Acestea sunt doar două dintre cele mai dorite manopere de estetică dentară. Este important să se înțeleagă că vorbim de estetica dentară doar după ce suntem siguri că pacientul are o sănătate dentară optimă. Dacă există probleme, dinți lipsă sau dinți care au nevoie de tratamente ortodontice, se realizează mai întâi aceste tratamente și se finalizează cu intervențiile de estetică dentară”, atenționează Dr. Roxana Serb. „Indiferent de pacient, tratamentele pe care le realizez sunt cu abordare multidisciplinară. Lucrez aproape de chirurg, implantolog sau ortodont pentru a fi sigură că pacientul meu primește un rezultat complet și predictibil”, adaugă specialistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân