Nu toti barbatii isi pierd interesul dupa ce fac sex

Modul in care barbatii gandesc poate fi cel putin la fel de complex ca cel al femeilor.
  • Publicat:
Nu toti barbatii isi pierd interesul dupa ce fac sex
Nu toti barbatii isi pierd interesul dupa ce fac sex

Este o idee frustranta pentru multe femei dar, fara nici o indoiala, asa se intampla. Un barbat intalneste o femeie si apoi incep sa iasa impreuna. Relatia lor avanseaza destul de repede. Pana ajung in dormitor.

Si tocmai cand lucrurile pareau sa mearga incredibil de bine, barbatul incepe sa se distanteze imediat ce femeia aduce in discutie ca si-ar dori o relatie mai profunda. Apoi relatia ia sfarsit. Inevitabil, femeia ramane cu un sentiment amar de tradare.

Nu cumva ti s-a intamplat si tie sa intalnesti un barbat grozav care sa-si ia talpasita imediat ce ai inceput sa-i vorbesti despre o relatie mai serioasa? In cazul asta, cu siguranta esti tentata sa crezi ca barbatii au, pur si simplu, un singur lucru in minte atunci cand se intalnesc cu o femeie.

Ei bine, nu e chiar atat de simplu. Modul in care barbatii gandesc poate fi cel putin la fel de complex ca cel al femeilor. Marea diferenta sta in felul in care barbatii vad si se apropie de dragoste.

Barbatii vor sa fie provocati

Barbatii isi dau intalniri in primul rand de dragul provocarii. Exista un motiv pentru care ei sunt atat de entuziasmati de sporturile periculoase, de filmele violente si de jocurile video – le place caracterul palpitant cu care se confrunta.

Adica momentul de aparitie al unei astfel de situatii, depasirea ei si, in final, bucuria victoriei. Nu are importanta daca victoria este izolata, linistita sau ciudata – sentimentul de realizare ii intareste ideea ca el este, de fapt, un castigator.

Asadar, cand vine vorba de intalniri, barbatii cauta o provocare – ei cauta sa zdruncine lumea unei femei. Si in acelasi timp vor ca femeia sa fie complet impresionata de “virilitatea” lor.

Stiu ce gandesti – daca asta e ceea ce barbatii vor pana la urma, atunci de ce isi pierd interesul din moment ce le-ai cedat, si dupa ai consimtit sa faci sex cu ei?

Pentru ca, in al doilea rand, barbatilor le place vanatoarea. Cand incepi sa ii arati ca esti toata a lui, ii vine in minte ideea ca deja te-a castigat. Victoria este a lui. Provocarea s-a terminat. Vanatoarea a luat sfarsit.

Si atunci, ce e de facut?

El simte nevoia de o gasi o alta provocare. Si din moment ce tu incepi sa-i vorbesti despre angajarea intr-o relatie serioasa, efectiv ii ceri sa renunte la provocari. Iar asta e o idee ce-l sperie de moarte. Si totodata motivul pentru care barbatii nu mai sunt interesati dupa ce au facut sex cu tine.

Vestea buna este ca-i poti controla. Barbatii iubesc vanatoarea pentru ca le place sa se simta atrasi de o femeie. Dar in aceeasi masura in care le place sa-ti dea lumea peste cap, apreciaza cand esti tu cea care reuseste asta.

Acest lucru il impiedica astfel pe un barbat sa-si piarda interesul. Daca se simte atras de tine, va ramane in preajma ta mult mai mult timp.

Cum poti sa faci asta?

Pentru a pastra lucrurile simple, nu i te da toata prea repede. Iar asta poate insemna si faptul ca nu ar trebui sa faceti sex chiar imediat dupa ce v-ati cunoscut. Foloseste timpul pentru a-l face sa se simta atras de tine.

Acest lucru ii va declansa dorinta emotionala de a te castiga si de a fi cu tine pe un termen mai lung.

Tu cum faci sa pastrezi interesul unui barbat?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mirela Gruia
Absolventă a facultăţii de medicină Carol Davila din Bucureşti, iar apoi cu un masterat in jurnalism si comunicare a lucrat în marketing şi PR şi are peste 10 ani de experienţă în presa scrisă.
citește mai mult
Forum sex: Exista atractie nemuritoare?
Forum sex: Exista atractie nemuritoare?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân