Ulei volatil de Levantica

Prezentare

Flacon de sticla bruna de 10 ml / 20 ml cu picurator.

Principii active

Ulei volatil de levantica (Lavandulae Angustifolia Aetheroleum).

Indicatii

Remediu natural cu efecte benefice asupra psihicului si mentalului, restabileste
functiile fiziologice ale sistemului nervos central in: stari depresiv-anxioase, de neliniste, incordare si nervozitate; pentru reducerea iritabilitatii, panica, labilitate psihica, melancolie; reducerea sensibilitatii psihice, estomparea fricii si angoaselor; spasme, ameteli, migrene; faciliteaza inducerea unui somn odihnitor (cand exista dificultatea de a adormi); este un excelent remediu antistres; benefic in probleme ale respiratiei (in stari gripale, tuse); probleme digestive si cardiace pe fond nervos si stres; de normalizare a tensiunii arteriale, stimuleaza apetitul.

Actiuni

Sedativa, induce o stare de echilibru emotional si de liniste interioara, de calm, o mai buna rezistenta psihica si stapanire de sine; efect revigorant, o senzatie de relaxare profunda; antispastica; antimigrenoasa, moderat hipotensiva, antiseptica intestinala si respiratorie, febrifuga, fluidifianta a secretiilor bronsice.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata !
A se citi recomandarile inainte de utilizare !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor mici !

Administrare

Adulti: 5-10 picaturi, diluate intr-o ceasca de ceai, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale; ultima administrare seara, cu o ora inainte de culcare.
Copii peste 5 ani: 2-3 picaturi, diluate intr-o lingurita de miere de albine sau putin ceai, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului; ultima administrare seara, cu o ora inainte de culcare.
Se vor respecta cu strictete dozele recomandate.
Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Neglijența emoțională din copilărie și comportamentele la vârstă adultă: pastila de PSIHO