Organism sanatos (Pulbere)

Organism Sănătos – Fares este un complex natural din plante medicinale şi argilă, un aliat ideal pentru detoxifiere, slăbire şi imunitate. Elimină toxinele din organism, reduce greutatea corporală şi apetitul. De asemenea, susţine sistemul imunitar al organismului.

Ingrediente:
Seminţe de Plantago ovata 25 %, seminţe de in (Lini semen), extract standardizat in 95% glucomanani din Amorphophalus Konjac, tuberculi de topinambur (Helianthus tuberosus), fructe de soc (Sambuci fructus), frunze de senna (Sennae folium), argilă verde, fibre vegetale din grâu (Triticum aestivum), shitake (Lentinus endodes), extract total 10:1 de Reishi (Ganoderma lucidum) 2%, extract total 10:1 de fructe de Noni (Morinda citrifolia), ulei esenţial de portocale (Aurantii aetheroleum).

Efect:

-detoxifiant -absoarbe toxinele şi le elimină

-laxativ

-imunostmulent

-conferă saţietate

-hepatoprotector, antihepatotoxic>

-antiacid

-radioprotector

-împiedică absorbţia glucidelor, lipidelor şi a colesterolului de la nivel intestinal

-contribuie la echilibrarea florei intestinale

Beneficii ale utilizării:

-elimină toxinele şi depunerile din colon

-stimulează peristaltismul intestinal

-reduce greutatea corporală

-reduce apetitul prin aportul de fibre care îşi cresc volumul de 8-14 ori

-contribuie la menţinerea valorilor lipidelor, colesterolului şi glicemiei în limite normale

-susţine sistemul imunitar

-susţine buna funcţionare a ficatului

-elimină mirosul neplăcut al corpului

-îmbunătăţeşte starea pielii

-ajută eliminarea metalelor grele, protejează faţă de radiaţii

-contribuie la eliminarea stărilor de oboseală, creşte tonusul şi energia

Mod de administrare:
Adulţi: 1 lingură (4 g) de 2 ori pe zi. Dacă tranzitul intestinal este lent (tendinţa la constipaţie) se administrează câte 2 linguri de 3 ori pe zi.

Copii: 1 linguriţă (2g) de 2 ori pe zi. Se administrează cu iaurt, suc de fructe sau apă, de preferinţă dimineaţa şi seara pe stomacul gol.

Consumaţi în decurs de 30 minute de la ingerare minim 400ml de lichide. Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Efectul laxativ se instalează după 8-10 ore de la ingerare.

Durata unei cure este de 1-2 luni.Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte 2 luni.

Pentru cura de slăbire adăugaţi la micul dejun şi cină acest produs.

Atenţionări:
Nu se recomandă în sarcină, alăptare, copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

*Dacă nu consumaţi minim 400ml de apă în decurs de 30 minute de la ingerarea produsului, fibrele nu-şi vor putea creşte suficient volumul, vor absorbi lichidele din stomac şi intestine şi astfel vor putea apărea crampe, balonari sau chiar constipaţie.

*La începutul curei de detoxifiere, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, flatulenţă sau diaree. Acestea sunt semne că organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reduceti doza la o linguriţă pe zi, pana la dispariţia disconfortului, apoi creşteţi gradat, mentinand o doza confortabilă.

*În prima săptămână este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiratia este mai abundentă, semn ca detoxifierea organismului a început.

Posibil să aveţi scaun de 2-3 ori pe zi. Dacă eliminarile sunt mai frecvente, reduceţi doza la o linguriţă pe zi.

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs trebuie luat la un interval de minim 2 ore fata de administrarea altor medicamente, deoarece reduce absorbtia intestinala a acestora.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 300 g.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal