Menolap (capsule)

Prezentare

O capsula contine 0,250g pulbere din radacina de brusture (Arctium lappa) si excipienti p.a. 0,300g.

Principii active

Diabet zaharat (îmbunatateste toleranta la glucoza datorita continutului de inulina), afectiuni dermatologice (eczeme, acnee, furunculoza), creste rezistenta organismului fata de boli infectioase, stari febrile, îmbunatateste digestia (stimuleaza functia secretorie si detoxifianta a ficatului, intensificarea eliminarii toxinelor din colon), constipatie (stimuleaza tranzitul intestinal), dislipidemii, tonic general si tonifiant al circulatiei sanghine, dezechilibru hormonal, sindrom premenstrual si menopauza, infectii cronice ale tractului urinar, guta..

Indicatii

Contraindicatii: – nu au fost semnalate pina acum
Precautii: în sarcina si perioada de alaptare;

Actiuni

Depurativ, detoxifiant, sudorific, diuretic, intensifica functiile hepatice si renale, hipoglicemiant, hipocolesterolemiant, tonic general si imunostimulator.

Conditii de pastrare

La temperatura de 15-25°C, în ambalaj original. A nu se lasa la îndemina copiilor.

Administrare

1 capsula de 2-3 ori pe zi în timpul meselor principale, în functie de afectiune si recomandarea medicului;

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL